تصادفات ایالات متحده و آلمانی چگونه سقوط کرد؟ / تصادفات شهری و جاده ای با کمک علوم شناختی / انسانی که فراموش شده اند



گروه فکری: رویکرد بینش رفتاری ابزاری قدرتمند برای بهبود ایمنی جاده است. درک بهتر از عوامل روانشناختی مؤثر بر رفتار رانندگی می تواند مداخلات مؤثرتر و کارآمدتری را طراحی و اجرا کند. باید اذعان کرد که این رویکرد با تأکید بر زمینه شناخت از منظر روانشناسی شناختی ، زمینه علم و آگاهی از شهروندان و در برابر کاهش حوادثی که بر ساختارها ، از جمله جاده تأکید می کنند ، مورد بحث قرار گرفته است. شناخت برای تقویت خودشان. آنها از فلسفه و معرفت شناسی انسان شناسی گرفته اند و از این رو توانسته اند براساس آمار ارائه شده در مقاله زیر میزان تصادفات را کاهش دهند. بینش های جدید رفتاری در مورد هدف طراحی و پیشنهاد سیاست ها ، برنامه ها و اقدامات برای کاهش خطرات و بهبود ایمنی ترافیک با تمرکز بر استفاده از ظرفیت علوم رفتاری و شناختی با بهره گیری از درسهایی که از استفاده از این علوم در دهه های آموخته شده است اقدامات جهانی جاده ها برای بهبود ایمنی جاده ها دنبال می شوند. به طور خاص ، در طی این پروژه ، موضوع حاضر در مرحله اول مورد تجزیه و تحلیل ، تجزیه و تحلیل و ارزیابی قرار می گیرد ، و دوم مداخلات مؤثر با استفاده از تلگراف و همچنین اصول و تکنیک های تغییر رفتار و همچنین اصول روانی طراحی کمپین برای بهبود و تقویت رفتارهای مؤثر در مورد ایمنی ترافیک ، طراحی و پیشنهاد شده است. در این مقاله آمده است:

***

طبق آمار رسمی ، بیش از 6000 نفر هر سال در حوادث ترافیکی این کشور جان خود را از دست می دهند[۱]بشر صرف نظر از صدمات گسترده و روانی در مورد تصادفات ، این پدیده همچنین باعث آسیب گسترده اقتصادی به مردم و کشور می شود و به گفته رئیس پلیس ، حدود 5 ٪ از بودجه این کشور صرف حوادث ترافیکی می شود.[۲]بشر این امر بسیاری از سیاست گذاران را به دنبال مؤثرترین سیاست ها برای بهبود ایمنی جاده های کشور به دنبال داشته است. با این حال ، به طور کلی در هنگام صحبت در مورد اجزای ایمنی جاده ، به عواملی مانند کیفیت ماشین و وضعیت جاده محدود می شود. اما آیا تنها راه دستیابی به این هدف ، از طریق تأکید بر عوامل زیرساخت؟ یا می تواند با بهبود زیرساخت ها ، با تمرکز بر متغیرهای ناشناخته دیگر مانند عوامل انسانی ، تأثیر قابل توجهی در ترویج ایمنی ایمنی جاده کشور داشته باشد؟

نقل از ها و مطالعات معتبر جهانی حاکی از آن است که عوامل انسانی مهمترین علت تصادفات رانندگی هستند و رفتار انسان به بیش از 5 ٪ تصادفات کمک می کند.[۳]بشر این امر منجر به استفاده از رویکردهای جدید مبتنی بر شناخت تصمیمات و رفتار انسان ، در سیاست ایمنی مسیر شده است. رویکرد بینش های رفتاری امروز[۴] این امر به طور گسترده مورد استقبال سیاست گذاران جهانی قرار گرفته است. این رویکرد این است که به این موضوع توجه کنیم که چرا و چگونه رفتار و مکانیسم های تصمیم گیری در مورد تصمیم گیری انسان در تلاش هستند تا به دولت ها و نهادها کمک کنند تا کارآمدترین سیاست ها را تدوین کنند. رویکرد بینش های رفتاری ، بر خلاف رویکردهای سنتی سیاست ، درک ، درک عمیق و عمیق از رفتار رانندگی ، با توجه به عوامل روانشناختی بیشمار مؤثر بر تصمیم گیری انسان و با توجه به این درک ، در طراحی و اجرای مؤثر ، کم فراهم می کند. سیاست های انتخابی. طول می کشد

بر اساس رویکرد بینش های رفتاری ، رفتار رانندگی انسان ، مانند سایر رفتارهای وی ، توسط دو سیستم شناختی آگاهانه و شهودی کنترل و کنترل می شود.[۵]؛ ؛ سیستم آگاهانه سعی می کند با بررسی اطلاعات ، منطقی ترین تصمیم را بدست آورد. درست مثل وقتی که شخص تصمیم می گیرد خانه خود را تغییر دهد تا از ترافیک جلوگیری شود. اما سیستم شهودی وظیفه تصمیم گیری های فوری را بر عهده دارد. مثل وقتی راننده به چراغ قرمز می رسد و ناخودآگاه را متوقف می کند. علاوه بر این ، از دیدگاه بینش رفتاری ، رفتار انسان بسیار تحت تأثیر محیط زیست است. مانند مواردی که هنگام رانندگی ، آنها متوجه سرعت مجاز نیستند اما متوجه آن نمی شوند ، زیرا تخلفات رانندگی اغلب به محیط زیست مانند مشخصات جاده ، سایر اتومبیل ها ، حواس پرتی راننده و غیره بستگی دارد. بر اساس یافته های این رویکرد ، طیف گسترده ای از عوامل روانشناختی و محرک هایی مانند تعصب شناختی ، هنجارهای اجتماعی ، نگرش ، کنترل کنترل ، هویت ، درک خطر و احساسات در رفتار رانندگی و ایمنی جاده تأثیر دارد.[۶] که به طور کلی توسط سیاست گذاران این زمینه مورد غفلت قرار می گیرند.

بنابراین ، رویکرد بینش های رفتاری سیاست های سنتی در زمینه ایمنی را در نظر نمی گیرد ، که مبتنی بر مفهوم ناقص روند و رفتار تصمیم گیری انسان است و مداخلات را بر اساس درک دقیق رفتار رانندگی انسان مهم می داند. از جمله مداخلات مؤثر در زمینه ایمنی جاده ها شامل فروشندگان محیط زیست و فرآیند ، اطلاعات رفتاری برای خردمندی ، تولید کمپین و رسانه و طراحی رفتاری تلفن های همراه مانند روترها است. به عنوان مثال ، تلگرام تغییرات محیطی است که در یک سطح قابل توجه و پیش بینی ، رفتار افراد را بدون اینکه ممنوعیت یا حذف گزینه را تغییر دهد ، تغییر می دهد. در همین راستا ، محققان در آلمان با طراحی تلگرام بصری توانستند سرعت رانندگان را کاهش دهند. این تلگرام ها درک رانندگان را از طریق قرار دادن خطوط سفید در خیابان ها ایجاد کردند که سرعت خودرو در حال افزایش است تا سرعت آنها را کند کند.[۷]بشر

در مثال دیگر ، در شهر سانفرانسیسکو ، 5 ٪ از حادثه ترافیکی در اثر تصادف در تقاطع به عنوان چپ در سمت چپ خودروها ایجاد شده است. در یک مطالعه با استفاده از روشنگری محیطی ، سرعت اتومبیل در تقاطع 5 ٪ کاهش یافته است و به دلیل موفقیت مداخله ، این پروژه در چهار تقاطع دیگر شهر اجرا شد.[۸]بشر در یک مطالعه دیگر ، ایالات متحده با اجرای یک کمپین مبتنی بر کمپین مبتنی بر رفتاری ، توانست میزان استفاده از کمربند ایمنی جوانان را تا 5 ٪ افزایش دهد.[۹]بشر در یک مطالعه دیگر ، سازمان ملی ایمنی پرتغال با استفاده از اصول تغییر رفتار و افزایش چشمگیر جنایات رانندگی توسط این افراد ، چندین پیام هدفمند را به مجرمان جاده ارسال کرد.[۱۰]بشر سرانجام ، در مطالعه ای که در هند انجام شده است ، استفاده از اصول رفتاری در یک برنامه تلفن همراه و ارائه بازخورد به رفتارهای رانندگان ناامن ، این رفتارها را کاهش می دهد.[۱۱]بشر از منظر بینش های رفتاری ، مجازات ها از دیگر مداخلات مؤثر در زمینه ایمنی جاده ها هستند که اثربخشی آنها به مؤلفه هایی مانند اطمینان و سرعت مجازات نیاز دارد. در حقیقت ، برای اینکه مجازات های رانندگی یک عامل بازدارنده باشد ، باید در رانندگانی تشکیل شود که در صورت مرتکب تخلفات رانندگی به موقع مجازات می شوند.[۱۲]بشر

در سالهای اخیر ، بسیاری از دولت ها و موسسات بین المللی از بینش رفتاری در طراحی سیاست های ایمنی جاده و مداخلات استفاده کرده اند. به عنوان مثال ، دولت های ایالات متحده ، انگلیس ، کانادا ، هلند ، اتریش ، پرتغال و آلمان مؤسسات متمرکز را برای اعمال بینش رفتاری برای ارتقاء امنیت جاده های کشورشان ایجاد کرده اند. دولت انگلیس همچنین در تدوین برنامه حمل و نقل خود از این رویکرد استفاده کرد و نتایج مؤثر آن را بلافاصله مشاهده کرد.[۱۳]بشر علاوه بر این ، سازمان بهداشت جهانی با اجرای پروژه های تحقیقاتی بر اساس بینش رفتاری به دنبال کاهش آسیب و تلفات رانندگی است.[۱۴] و بانک جهانی همچنین با تمرکز بر تغییر رفتار رانندگان و عابران پیاده از طریق کمپین های آگاهی ، از این رویکرد برای ارتقاء ایمنی جاده استفاده می کند.[۱۵]بشر سرانجام ، می توان آن را به سازمان توسعه و همکاری اقتصادی ارجاع داد ، که ضمن انتشار نقل از در مورد مسئله ایمنی جاده ، بر اهمیت مداخلات علوم رفتاری تأکید می کند.[۱۶]بشر

با توجه به ظرفیت بینش های رفتاری جهانی و تجربیات موفق استفاده از این رویکرد در مداخلات ایمنی جاده و همچنین نیاز فوری کشور به طراحی و اجرای سیاست ها ، برنامه ها و اقدامات مؤثر برای کاهش مرگ و مرگ ناشی از تصادفات ترافیکی ، طراحی اقدامات مبتنی بر بافت و اقدامات مبتنی بر بافت. این رویکرد جدید و تأثیرگذار اجتناب ناپذیر به نظر می رسد و می تواند چشم انداز روشنی برای حل این مشکل فراهم کند.

پاورقی:

[۱] ایلنا (1). افزایش تصادفات در سال 2.

[۲] (1). 2 ٪ از بودجه کشور هزینه تصادفات را دارد. برگرفته از

[۳] Lakhan ، R. ، Pal ، R. ، Baluja ، A. ، Moscote-Salazar ، LR ، & Agrawal ، A. (1). جنبه های مهم رفتار انسان در حساب های ترافیک جاده ای. مجله هندی Neurotrauma ، 1 (1) ، 1-4.

[۴] بینش رفتاری

[۵] Kahneman ، D. (1). فکر کردن ، سریع و کند. فرار ، اشتراوس و ژیروکس.

[۶] کارتر ، D. ، Gelinne ، D. ، Kirley ، B. ، Sundstrom ، C. ، Srinivasan ، R. ، & Paalcher-Silliman ، J. (1). اصول Safete Road: مفاهیم ، استراتژی ها و شیوه هایی که باعث کاهش تلفات و زخمی شدن در جاده می شود (شماره FHWA-SA-1-1). ایالات متحده اداره بزرگراه فدرال. دفتر ایمنی.

[۷] رفتارهای (ND). بینش رفتاری برای ایمنی ترافیک. برگرفته از

[۸] Kroner Dale ، M. ، Cardon ، E. ، Tublin ، L. & Callender ، L. (1). چپ خطرناک در مطالعه ترافیک علمی رفتاری ، 2 ٪ کند می شود. برگرفته از

[۹] مه ، JF (1). خستگی راننده. در کتابچه راهنمای روانشناسی ترافیک (صفحات 1-4). مطبوعات دانشگاهی.

[۱۰] پینتو ، CIC (1). Economyia Comportmental aplicada A Dívidas Astado: O Caso Das Contradeenaçõs Rodoviáyrias (پایان نامه دکترا ، Universidade de Lisboa (پرتغال).

[۱۱] Geneerosi ، A. ، Ceccaccci ، S. ، Tezçi ، B. ، Montanari ، R. ، & Mangoni ، M. (1). روش طراحی مبتنی بر Nudges برای HMI تطبیقی ​​برای بهبود ایمنی رانندگی. ایمنی ، 1 (1) ، 1.

[۱۲] Wagenaar ، AC ، Zobek ، TS ، Williams ، GD ، & Hingson ، R. (1). تأثیر تلاشهای کنترل DWI: یک بررسی منظم از ادبیات از 1-5. مینیاپولیس ، MN: دانشکده بهداشت عمومی دانشگاه مینسوتا.

[۱۳] هالسورث ، م. ، و کرکمن ، ا. (1). بینش رفتاری. مطبوعات MIT.

[۱۴] سازمان بهداشت جهانی. (1). برنامه جهانی برای دهه اقدام برای ایمنی جاده 1-4.

[۱۵] شماره 1

[۱۶] تعداد ایمنی حمل و نقل اروپا. (1). Demerit Point System نجات جان: نتایج حاصل از پروژه تحقیقاتی با بودجه اتحادیه اروپا BestPoint. ETSC برگرفته از www.etsc.eu/document/pr_bestpoint.pdf

نویسنده: Zeinab Sadat Hosseini ، محقق در مرکز بینش رفتاری

بیشتر بخوانید:
مشکلی به نام علت و معلول
85 میلیارد دلار در تصادفات سالانه در کشور
مرگ ، ادبیات و فلسفه

216216



منبع: www.khabaronline.ir

یوبیک آنلاین
یوبیک آنلاین
مقاله‌ها: 7215

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *