تعهد ایران برای از بین بردن بیماری تا سال 2



Alireza Raisi ، معاون وزیر بهداشت ، با اشاره به حضور سازمان بهداشت جهانی و سایر آژانس های بین المللی ، گفت: “من از آقای جعفر حسین ، نماینده سازمان بهداشت جهانی تشکر می کنم ، که علی رغم عدم حضور ایران در دوره جنگ 6 روزه ، من در این رویداد فعال هستند.

سیستم بهداشتی ایران ، پیشرو در همسایگان شرقی

Raisi تأکید کرد: ایران علی رغم انسجام با افغانستان و پاکستان به عنوان بالاترین شیوع بیماری های عفونی ، در کنترل بیماری هایی مانند سل و مالاریا پیشرفت چشمگیری داشته است.

به گفته معاون وزیر بهداشت وزارت بهداشت ، دستاوردهای بهداشتی نتیجه دو دهه تلاش مداوم در سیستم بهداشت و درمان این کشور بوده است. این دستاوردها کمتر قابل مشاهده هستند ، اما ستون های پنهان سلامت جامعه است. درست مانند امنیتی که تا زمانی که ناپدید نشود ، قدردانی نمی شود.

شاخص های بین المللی حذف هپاتیت C چیست؟

معاون معاون بهداشت سازمان بهداشت جهانی گفت: “برای رسیدن به سطح برنز ، 5 ٪ از بیماران باید شناسایی شوند و 5 درصد تحت درمان قرار بگیرند.” با شناسایی 2 ٪ و معالجه 2 ٪ از بیماران ، سطح نقره می تواند حاصل شود. در سطح طلایی ، این نسبت ها به 2 و 2 درصد افزایش می یابد. خوشبختانه ، ایران در مؤلفه هایی مانند واکسیناسیون ، ایمنی تزریق ، غربالگری خون و انتقال مادران به کودک در وضعیت بسیار خوبی قرار دارد.

وی افزود: طبق برنامه ، اگر بتوانیم میزان شناسایی و درمان را مطابق با اهداف بین المللی تا سال 3 پیش ببریم ، می توانیم به مدال برنز و سپس طلا در حذف هپاتیت C. برسیم. ” این یک شعار نیست بلکه یک تعهد ملی است.

برنامه ملی حذف هپاتیت C در ایران

“این برنامه بر اساس سه محور است: یافتن مورد فعال در گروه های پرخاشگر مانند مصرف کنندگان تزریقی ، زندانیان ، بیماران خاص و پناهندگان ؛ ارائه خدمات رایگان تشخیص ، مراقبت و درمان ؛ و پوشش کامل بیمه برای جمعیت عمومی.

وی افزود: “ما از سال 1 به 5 برنامه ریزی کرده ایم تا ظرفیت غربالگری و درمان را افزایش دهیم و به تدریج به سطوح بالاتر شاخص های حذف خواهیم رسید.” در حال حاضر ، سالانه حدود 2 تا 6000 بیمار شناسایی می شوند که می تواند به ما در رسیدن به هدف برنامه برنز تا سال 2 کمک کند.

همکاری با سازمان های بین المللی کلید موفقیت است

معاون معاون بهداشت با اشاره به شرایط سخت تحریم ها ، خواستار حمایت مداوم از مؤسسات بین المللی شد و گفت: “ما از سلامت جهانی ، UNODC و UNODC بخاطر پشتیبانی ارزشمند آنها از تجهیزات ، انتقال دانش و کاهش در گروه های پرخاشگر قدردانی می کنیم.” ما انتظار داریم که این امر با تخمین ، استاندارد سازی روش ها ، تقویت زیرساخت ها و ادغام مراقبت از HIV ادامه یابد.

در پایان ، ریزی تأکید کرد که این برنامه فقط یک ارائه نیست بلکه یک تعهد استراتژیک است و می گوید: “ما مصمم هستیم که با همه آژانس های مسئول ، از جمله وزارت کشور ، رفاه ، زندان ها ، کارمندان ضد دارو و با مشارکت اساتید و دانشگاه های پزشکی کشور همکاری کنیم.” دستیابی به حذف هپاتیت C در ایران یک رویا نیست بلکه یک واقعیت ممکن است.

1



منبع: www.khabaronline.ir

یوبیک آنلاین
یوبیک آنلاین
مقاله‌ها: 9138

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *