نادیا زاکالواندپاسخ: دانشمندان بر این باورند که ثابت و بیش از حد از تلفن های هوشمند حافظه ما را ضعیف و ناکارآمد کرده است. مطالعات نشان داده است که مردم انگلیس به طور متوسط 2 ساعت در روز با تلفن های هوشمند و شبکه های اجتماعی می گذرانند. می توان گفت 5 ٪ از این افراد در صفحات شبکه های اجتماعی هزینه می شوند.
محقق و نویسنده مشهور آمریکایی کارلوس ویتکر تصمیم گرفت از تلفن های هوشمند و صفحه نمایش برای بررسی این موضوع جلوگیری کند. در این مدت ، او بیشتر وقت خود را با خانواده گذراند و گهگاه به یک صومعه و مزرعه در نزدیکی خانه خود می رفت.
ویتکر ادعا کرد که دو ماه بعد ، حافظه وی به طرز چشمگیری بهبود یافته است. در حقیقت ، حافظه وی از 2 درصد از یک مرد بالغ آمریکایی به 2 درصد رسیده بود.
این تحقیق اثرات منفی استفاده گسترده از فناوری ، به ویژه تلفن های هوشمند ، بر حافظه و سلامت ذهن را نشان می دهد. تحقیقات علمی بیشماری ، مانند مطالعه دانشمندان مرکز استنفورد ، همچنین ثابت کرده است که استفاده بیش از حد از صفحه نمایش تأثیر منفی بر پردازش و حفظ اطلاعات مغز دارد.
متخصصان بهداشت توصیه می کنند که برای بهبود حافظه و سلامت روان ، ما باید گاهی اوقات استفاده از فن آوری های دیجیتال را به حداقل برسانیم یا وقت بیشتری را صرف فعالیت هایی کنیم که مغز را وادار به کار کردن و همچنین 5 دقیقه ورزش روزانه می کند.
فرود یک تلفن هوشمند باعث افزایش عزت نفس افراد می شود و آنها تصویر بهتری خواهند داشت. علاوه بر این ، بهره وری و کیفیت خواب افراد نیز با دور از تلفن های هوشمند افزایش می یابد.
به گفته محققان ، اگر احساس می کنید به شدت به تلفن همراه خود وابسته هستید ، می توانید با استفاده از راه هایی برای تعیین محدودیت صفحه نمایش ، شارژ تلفن در شب و البته شرکت در کارگاه های شناختی-رفتاری (CBT) ، رفتارهای اعتیاد آور تلفن هوشمند را کنترل کنید.
منبع:
قابل شستشو
منبع: www.khabaronline.ir