حفظ قرآن با روش و سبک ایرانی در اندونزی



نقل از کردن پایگاه اندیشه و فرهنگ مبلغان، محمدرضا ابراهیمی رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در اندونزی در مراسم افتتاحیه دوره آموزشی «روش و سبک ایرانی حفظ قرآن کریم» گفت: طرح حفظ قرآن کریم با هدف روش و سبک ایرانی گسترش فرهنگ و عمل به معارف قرآنی و افزایش تعداد حافظان است. وحی مهمترین راهبرد این طرح است.

به نقل از مهر، وی تاکید کرد: توجه به روش تدریس در زندگی و تذکر مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در خصوص اهمیت حفظ قرآن کریم و کمبود جدی حافظان قرآن در جامعه اسلامی و حتی در کشورهای اسلامی نیز اهمیت توجه به این راهبرد دوچندان شده است. است

مرضیه ابوالحسنی، مدرس و حافظ قرآن کریم در جمع مربیان و اساتید حفظ قرآن کریم گفت: زمانی که جایگاه و ارزش حفظ قرآن برای مردم روشن شود عزم مردم برای حفظ قرآن کریم است. قرآن کریم قطعا قوی تر است. پس اولین چیزی که باید برای قرآن آموزان توضیح داده شود، انگیزه حفظ است.

وی تصریح کرد: در کشورهای مختلف روش حفظ قرآن کریم کمی متفاوت است. برخی کشورها از حس شنوایی استفاده می کنند. اخیرا روشی به نام روش بصری ابداع شده است که از حس بینایی بیشتر استفاده می شود و البته وقتی از تمام حواس برای حفظ قرآن استفاده کنیم قطعا نتیجه بهتری می گیریم. این روشی است که در ایران مرسوم است و هزاران نفر موفق به حفظ قرآن از این طریق شده اند.

ابوالحسنی خاطرنشان کرد: کتاب روش و سبک حفظ قرآن کریم به زودی به زبان اندونزیایی ترجمه و با بهره گیری از تجربیات اساتید ایرانی در اختیار اساتید و موسسات حفظ قرآن کریم قرار می گیرد.



منبع: www.khabaronline.ir

یوبیک آنلاین
یوبیک آنلاین
مقاله‌ها: 7217

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *