خاطره تلخ خانیکی 88/ نشریه های زیادی را پایه گذاری کردم که مردند/ طبق تحقیقات اکثر ایرانیان حفظ ایران را بالاترین نقطه توافق می دانند + فیلم



به نقل از خبرگزاری اخبار آنلایندکتر هادی خانیکی روزنامه‌نگار، کارشناس رسانه و از اساتید مشهور حوزه ارتباطات دانشگاه علامه طباطبایی است. او در “انجمن علمیوی در کنار دیگر فرهیختگان عرصه علم حضور یافت و از این انجمن و دو خاطره خود گفت. بر اساس این نقل از، هر ماه بهشت ​​کوچکی از فرهیختگان در جمعی صمیمانه و صمیمی در کتابخانه میراث مکتوب تشکیل می شود و هشتاد و پنج نفر از علمای معاصر گرد هم می آیند. گروهی از فضایل و فضایل.

این استاد دانشگاه از حضور در جمع فرهیختگان کشور ابراز خوشحالی کرد و گفت: به گفته آقای ایرانی من اولین آبگوشت شدم، البته این آبگوشت اول خودش موفقیت است و مدت هاست که آبگوشتش. در خیلی جاهای دیگر گیر کرده بودم، اما جمع کردن او در اینجا یکی از آرزوهای من بود که بالاخره توانستم در اینجا به شما خدمت کنم.”

خانیکی سپس از گردهمایی علما به عنوان یک رویداد فرخنده به ویژه برای حضور علمای دو عالم یاد کرد. وی گفت: به هر حال امثال من که عمر طولانی تری داشته ایم و مخصوصاً به قول خانم سلیکا جواد که از آن دسته آدم هایی هستند که بین دو دنیا زندگی می کنند باید یک زمانی می رفتند اما باز هم ماندند. مشاهده این گونه مجالس به خودی خود یک اتفاق است، گویی وقتی دور هم جمع می شویم، موضوعی را با هم می خوانیم.

وی افزود: اکنون که در خدمت خانم انصاری هستم باید یاد و خاطره خانم میرهادی را نیز گرامی بدارم، یادم می آید بیش از 30 سال پیش بود که انجمن ترویج علم که می خواستیم آن را تاسیس کنیم. خدمت این بزرگواران در آنجا مستقر شد.

این استاد دانشگاه در ادامه به بیان خاطره ای از سردبیری خود در ماهنامه عین پرداخت. وی گفت: در اینجا به خاطر حضور در این گروه خاطره ای را تعریف می کنم، من نشریات زیادی را تأسیس کردم که اکثر آنها به دلایل مختلف فوت کردند، زمانی که سردبیر «آیین» بودم، در آن نشریه، یک نشریه را اختصاص دادیم. به این سوال که مشکل ایران چیست و در این شماره از حوزه های مختلف علمی، هنری، اقتصادی، فرهنگی، کلامی و فلسفه دعوت کرده بودیم و 12 نفر از بزرگان کشور جمع شده بودند.

نویسنده کتاب «چشم انداز ارتباطات همه گیر» افزود: آنجا دو خاطره برایم جالب بود، هر وقت به دولت می رفتم پشت سرم یعنی جامعه را نگاه می کردم، بعد از سال 88 بود، یادم می آید فکر می کردیم هر حالا ممکن است با مشکل مواجه شویم و یک وانت بیاید و همه مردم را جمع کند، اما برخی از آن دوستان گفتند ما می دانیم که شما به دولت وصل هستید، اما پرداختن به موضوع دولت هم اشکالی ندارد. . می‌توانستیم ببینیم که شکاف‌های زیادی وجود دارد که واقعیت این مشکل مشخص نیست.»

این پژوهشگر و نظریه پرداز حوزه فرهنگ و علوم ارتباطات سپس خاطره دوم خود را برای مخاطبان دعوت شده به مجله آیین بیان کرد و گفت: خاطره دوم این بود که آن 12 نفری که در هر زمینه پیشرو بودند، بسیاری از آنها برای اولین بار با هم بودند. آنها با هم روبرو می شدند و حتی نمی توانستند نام یکدیگر را بگویند، من این را می گویم که کار بزرگی که دکتر ایرانی روی آن متمرکز شده است، ادامه دارد.

خانیکی سپس به اهمیت تداوم جامعه علمی اشاره کرد و گفت: به همین دلیل همانطور که گفتند مشکل ایران بسیار بزرگتر از ایران است که در آن جامعه، نهادهای مدنی، رهبران، شخصیت ها، نخبگان و … نهادهای دولتی درگیر هستند به عنوان فردی که نگران ایران است و می‌خواهد این موضوع را به این شکل برجسته‌تر کند، می‌خواهم به شما بگویم که در آخرین نظرسنجی که برای بررسی نگرش‌ها و ارزش‌ها انجام شده است. در کشور، بالاترین نقطه اجماع در ایران، خود ایران است، یعنی آنچه بین نسل‌های مختلف، جوانان و افراد مسن، بین جریان‌های مختلف سیاسی و امثال آن مشترک است، ایران است و طبیعتاً هر تلاشی برای آن است. ایران خودش می تواند یکی از آن حلقه هایی باشد که ظرفیت های جدیدی را کشف کند، به خصوص که در رأس آن یک ایرانی قرار دارد».

بیشتر بخوانید:
خانیکی: در زمان شاه مردم برای خرید رادیو باید مجوز می گرفتند / برابری شرط اول گفتگوست / جوانان روزانه 233 دقیقه در اینترنت حضور دارند / +فیلم
رضا داوری: معلوم نیست دنیا به کجا می رود/ جنگ را صلح می گویند و بردگی را آزادی و… / نیرنگ عقل و فریب تاریخ.
دوستی ایران با پزشکان در مرحله اجرای این توصیه سریع است
چگونه افراد حیله گر را بشناسیم؟

216216



منبع: www.khabaronline.ir

یوبیک آنلاین
یوبیک آنلاین
مقاله‌ها: 7245

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *