
براساس اخبار آنلاین ، خستگی ناشی از کمبود این سه ویتامین با خستگی بسیار زیاد است و بعداً می رود.
ویتامین D.
Deutsche Welle Farsi در یک خبرنامه نوشت: سطح پایین این ویتامین با خستگی ، درد استخوان ، ضعف عضلات ، اختلالات خلقی و کاهش شناختی همراه است. غذاهای ویتامین D شامل ماهی های چرب مانند ماهی قزل آلا ، ساردین ، لبنیات غنی شده و زرده تخم مرغ است. در میان منابع این ویتامین برای گیاهخواران و وگان شامل شیرهای غنی شده و غلات و برخی از قارچ ها است.
بزرگسالان روزانه به 5 واحد ویتامین D احتیاج دارند. تحقیقات نشان می دهد که این مقدار ممکن است برای افرادی که به طور حرفه ای ورزش یا بدن سازی انجام می دهند کافی نباشد. حداکثر مقدار مجاز برای ویتامین این ویتامین 6000 واحد در روز است.
ویتامین B2
سطح پایین این ویتامین می تواند سطح انرژی را مختل کرده و منجر به کم خونی و در نتیجه خستگی شود. سطح پایین B2 ، به ویژه در افراد مسن ، زنان باردار و شیرده ، مبتلایان به اختلالات دستگاه گوارش مانند بیماری التهابی روده ، افرادی که داروهای خاصی مانند مهار کننده های پمپ پروتون و افراد مبتلا به الکلی را مصرف می کنند.
از آنجا که ویتامین B2 به طور عمده در گوشت ، لبنیات و تخم مرغ ، گیاهخواران و وگان باید مکمل های ویتامین B را مصرف کند. مبلغ روزانه توصیه شده برای افراد 2 ساله و بالاتر 1.5 میکروگرم است.
اسیدهای چرب امگا -3
حدود 2 درصد از بزرگسالان از 5 تا 5 سال و حدود 2 درصد از افراد و اسیدهای چرب امگا -3 مسن تر به اندازه کافی دریافت نمی کنند.
اسیدهای چرب امگا -3 برای سلامت مغز بسیار مهم هستند و کمبود آنها می تواند منجر به افزایش اضطراب و افسردگی ، خستگی بیش از حد و اختلال عملکرد شناختی شود.
بهترین منابع اسیدهای چرب امگا -3 ماهی چرب است ، اما اگر شما یک گیاهخوار ، بذر کتان ، دانه های چیا و گردو هستید می توانند گزینه های خوبی باشند. با این حال ، شایان ذکر است که امگا -3 در ماهی بهتر از منابع گیاهی در بدن جذب می شود.
1
منبع: www.khabaronline.ir