خطر ابتلا به سرطان از طریق اجاق گاز!



طبق اخبار آنلاین ، یک مطالعه جدید اجاق گاز را به مواد شیمیایی سمی که روی سطوح سرطان زا پخش می شود ، معرفی می کند. این مطالعه بر بنزن متمرکز شده است ، که با سوزاندن گاز طبیعی یا پروپان تولید می شود و قبلاً به عنوان افزایش خطر ابتلا به سرطان شناخته می شود.

ایسنا در یک خبرنامه نوشت: محققان به سرپرستی تیمی از دانشگاه استنفورد ، میزان انتشار گازهای گاز بنزن را در چهار خانه اندازه گیری کردند ، همچنین حرکت گاز را در تعداد کمتری از مکان ها مورد تجزیه و تحلیل قرار دادند و مدل های رایانه ای را در مورد نحوه انتشار بنزن ساختند.

داده ها نشان می دهد که برای خانه های دارای اجاق گاز که بیشترین بنزن را دارند و کمترین تهویه دارند ، خطر ابتلا به سرطان ناشی از بنزن به ویژه برای کودکان افزایش می یابد ، جایی که خطر مادام العمر 3.5 برابر بیشتر از بزرگسالان است.

محققان در مقاله منتشر شده خود نوشتند: اجاق های طبیعی و بنزن پروپان یک ماده سرطان زا به خوبی شناخته شده را از طریق احتراق منتشر می کنند. این مطالعه میزان قرار گرفتن در معرض بنزن در سطح جمعیت و خطرات بهداشتی مرتبط با آن در ایالات متحده را برای 1.5 میلیون نفر که در معرض 5 ٪ از بالاترین گازهای بنزن قرار گرفته است ، ارزیابی می کند.

این مطالعه داده های بی شماری را تولید کرد. خطر ابتلا به سرطان برای آپارتمان ها و خانه های کوچکتر به همان اندازه که انتظار داشتید بود. در حالی که بنزن اغلب به اتاق خواب گسترش می یابد و خطر را افزایش می دهد ، زیرا ما بیشتر وقت خود را در آنجا می گذرانیم.

به گفته سازمان بهداشت جهانی (WHO) ، اگر یک میلیون نفر در معرض سطح سرطان زا یک ماده باشند ، می توان انتظار داشت که فرد به دلیل آن سرطان شود.

این تجزیه و تحلیل نشان داد که خطر ابتلا به سرطان مادام العمر در اتاق خواب ، خطر ابتلا به سرطان مادام العمر برای کودکان و 0.8 تا 1.2 در میلیون برای بزرگسالان است که بسیار بالاتر از سطح توصیه شده سازمان بهداشت جهانی است.

توجه به این نکته حائز اهمیت است که این بدترین سناریوها برای بالاترین میزان انتشار بنزن و پایین ترین سطح تهویه است ، اما خطرات احتمالی را به ویژه برای کودکانی که وزن بدن کمتری دارند و میزان تنفس سریعتر دارند ، برجسته می کند.

محققان می گویند: این مقادیر بسته به اندازه خانه ، آب و هوا ، استفاده از هود ، تهویه خانه و سایر عوامل موجود در خانه ، فرکانس و مدت اجاق گاز و مشعل متفاوت است و از نظر متابولیک و سایر خصوصیات فیزیولوژیکی از فرد به فرد دیگر متفاوت است.

خبر خوب این مطالعه این است که افزایش تهویه (حتی باز کردن یک پنجره) و کاهش تعداد دفعات استفاده از اجاق گاز یک تفاوت بزرگ است ، این همان چیزی است که محققان علاقه مند به افزایش آگاهی هستند.

محققان می گویند در ایالات متحده ، مردم به طور متوسط ​​5 ٪ از وقت خود را در خانه می گذرانند و با این افزایش ، به مطالعات بیشتر در مورد آلودگی هوای داخلی نیاز است.

آنها می گویند: این مطالعه بر اهمیت پرداختن به آلاینده های هوای داخلی مربوط به احتراق برای محافظت از سلامت عمومی ، به ویژه در خانه های تهویه محدود تأکید دارد.

1



منبع: www.khabaronline.ir

یوبیک آنلاین
یوبیک آنلاین
مقاله‌ها: 7701

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *