خطر مرگ به دلیل خوردن این دو میوه



شما ممکن است طرفدار میوه های خشک باشید. امروزه ، این میوه ها به عنوان میان وعده های سالم مورد استفاده قرار می گیرند. با این حال ، این میان وعده ها کاملاً بی ضرر نیستند.

به گفته باشگاه روزنامه نگاران جوان ، کارشناسان در مورد خطر مصرف میوه های خشک مانند کشمش ، زردآلو خشک و آلوهای خشک به دلیل دی اکسید گوگرد هشدار دادند. تحقیقات نشان داده است که مصرف میوه های خشک می تواند برای افراد مبتلا به آسم یا آلرژی به اکسید گوگرد خطرناک باشد ، زیرا ممکن است مشکلات تنفسی و علائم آلرژیک شدید رخ دهد و در برخی موارد ممکن است از بین بروند.

میوه های خشک سطح بالایی از اکسید گوگرد دارند. به طور متوسط ​​، در برگهای کشمش و زردآلو ، بین 2 تا 6000 واحد در هر میلیون اکسید گوگرد وجود دارد. سازمان غذا و داروی ایالات متحده تأکید می کند که به دلیل خطرات ناشی از مواد غذایی حاوی گوگرد ، اگر بیش از 5 واحد در میلیون باشد ، این باید برای اطلاع رسانی به مصرف کننده باشد.

براساس تحقیقات ، تقریباً 5 مرگ شناخته شده مربوط به اکسید گوگرد تاکنون مشخص شده است. مرگ ناشی از مصرف اکسید گوگرد به دلیل آنافیلاکسی شایع تر است. آنافیلاکسی یک واکنش جدی آلرژیک و تهدید کننده زندگی است که می تواند توسط عوامل مختلف محرک خارجی ایجاد شود. آنافیلاکسی به طور ناگهانی شروع می شود و می تواند منجر به مرگ شود.

بنابراین ، متخصصان تغذیه تأکید می کنند که افراد باید مصرف غذاهای اکسید گوگرد را به میزان قابل توجهی کاهش دهند. برای جلوگیری از مصرف میوه های اکسید گوگرد خشک ، می توانید از نمونه های آلی آن استفاده کنید که فاقد مواد نگهدارنده هستند و به طور طبیعی خشک می شوند.

1



منبع: www.khabaronline.ir

یوبیک آنلاین
یوبیک آنلاین
مقاله‌ها: 7943

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *