خوردن این جوانه ها شما را از خستگی نجات می دهد



جوانه گندم یکی از آن غذاهایی است که متأسفانه خانواده ها به اندازه کافی استفاده نمی کنند.

ویتامین A در جوانه گندم باعث افزایش بینایی ، رشد رشد کودکان ، نشاط پوست و سلامت ریه و گلو می شود.

از طرف دیگر ، مصرف جوانه گندم باعث کاهش خستگی ، ضعف و بی حالی می شود. ویتامین B1 در جوانه گندم نیز برای تعادل سیستم عصبی ضروری است.

جوانه گندم همچنین می تواند در تسکین بی خوابی ، یائسگی زودرس ، اختلالات قلبی و دیابت مفید باشد.

پودر جوانه گندم یک مکمل رژیم غذایی با ارزش ویتامین E و ویتامین های B است.

امروزه ویتامین E به عنوان یک معجزه و اکسیر جوانان معرفی می شود. سلنیوم و منیزیم در جوانه گندم در جلوگیری از سرطان مؤثر هستند.

به گفته برخی از متخصصان پوست ، جوانه گندم در درمان ریزش مو ، شوره سر و انواع جوش های صورت و اختلالات پوستی مؤثر است. کسانی که از یبوست ، خستگی و بی حالی ، کلسترول زیاد و درد عضلانی رنج می برند ، باید از این ماده مغذی کمک کنند.

در حقیقت ، جوانه ها غذاهایی هستند که با رشد و تولید طبیعی خود در گروه سبزیجات زیاد هستند و دارای ارزش غذایی بالایی در ویتامین ها و مواد معدنی هستند.

در سنین مختلف ، مردان بین 2 ٪ تا 5 ٪ پروتئین و ویتامین های B2 ، B2 و اسید فولیک و کلسیم ، فسفر ، روی و ید نیاز دارند. اما برای زنان باردار و زنان شیرده ، بیشترین نیازهای غذایی در نظر گرفته می شود و حتی در برخی موارد ، میزان مردان بسیار بیشتر است.

233233



منبع: www.khabaronline.ir

یوبیک آنلاین
یوبیک آنلاین
مقاله‌ها: 7213

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *