خوردن هسته این میوه خوشمزه تابستانی ممنوع است!



هسته زردآلو حاوی آمیگدالین است که برای انجام درمان سرطان به نام لیتریل استفاده می شود. استفاده در ایالات متحده مجاز نیست ، اما آمیگدالین موجود در هسته زردآلو به عنوان مکمل فروخته می شود.

بورنا در یک خبرنامه نوشت: در حالی که تحقیقات آزمایشگاهی نشان داده است که آمیگدالین دارای خواص ضد سرطان است ، کلینیک آزمایشی موسسه ملی سرطان آن را مؤثر نمی داند. همچنین ، استفاده از آمیگدالین ، گلیکوزید سیانوژن ممکن است باعث مسمومیت با سیانید هنگام خوردن غذاهای حاوی گلیکوزید سیانوژن ، واکنش با آنزیم های بدن شما شود و سیانید هیدروژن آزاد می شود.

به طور کلی ، مغز هسته زردآلو به دلیل آمیگدالین برای بدن بسیار مضر است و توصیه نمی شود. هسته میوه همچنین حاوی آمیگدالین است که ماده ای به نام سیانید تولید می کند که به عنوان سیانید عمل می کند و ممکن است منجر به اختلال تنفسی ، فلج و حتی مرگ شود و عوارض جانبی داشته باشد.

هنگامی که هسته های زردآلو را می خورید ، اثرات ملایم مسمومیت سیانید که تجربه می کنید سردرد ، حالت تهوع ، استفراغ و سردرگمی است.

کارشناسان MSKCC می گویند که علائم نگران کننده تر مربوط به مسمومیت با سیانید شامل آگاهی کم ، سیانوز (پوست ، ناخن و لب به دلیل کمبود اکسیژن) ، افت پلک و فشار خون پایین است.

این مسمومیت همچنین باعث آسیب به اعصاب بدن می شود. به عنوان مثال ، اندرو ویل ، پزشک و بنیانگذار مرکز جامع پزشکی در آریزونا ، توصیه می کند که به دلیل آسیب عصبی ممکن است در راه رفتن مشکل داشته باشید. مسمومیت سیانید نیز به احتمال زیاد به کبد آسیب می رساند.

طبق نظریه MSKCC ، مسمومیت شدید سیانید نیز می تواند منجر به کما و مرگ شود. مصرف هسته زردآلو و ویتامین C به طور همزمان میزان سیانید آزاد شده در بدن شما را افزایش می دهد ، که طبق گفته جامعه سرطان آمریکا ، اثرات سمی آن را ضرب می کند.

دکتر ویل می گوید: “عوارض جانبی آمیگدالین نیز با خوردن هلو ، کرفس ، جوانه گندم و هویج ضرب می شود.” این امر به این دلیل است که این سبزیجات حاوی آنزیمی هستند که باعث آزاد شدن سیانید در بدن می شود.

کارشناسان ASC پیشنهاد می کنند که زنان باردار یا مادران شیرده از خوردن هسته زردآلو یا سایر مواد که منبع آمیگدالین به دلیل مسمومیت سیانید هستند ، خودداری می کنند.

آنها همچنین اظهار داشته اند که استفاده از این روش درمانی به جای درمان های معمولی سرطان اشتباه است ، زیرا استفاده از روشهای درمانی غیرقانونی خطرات جدی برای سلامتی دارد.

طبق بررسی ASC در سال 2 ، استفاده از هسته زردآلو برای درمان سرطان مربوط به نظریه پیشنهادی یک شیمیدان به نام ارنست تارب در سال 2 است. کربوهیدرات عصاره هسته زردآلو را برای درمان سرطان امتحان کرده بود ، اگرچه ASC برای افراد بسیار سمی است.

زردآلو که نارنجی تیره است حاوی بتا -کاروتن است که در جلوگیری از سرطان بسیار مؤثر است ، خطر ابتلا به بیماری های قلبی ، سکته مغزی و آب مروارید را کاهش می دهد و سالمندان در افراد مسن زیاد خواهند بود ، بنابراین حتما میوه را از زردآلو انتخاب کنید. پتاسیم موجود در میوه زردآلو به بهبود سلامت سالمندان و همچنین بهبود افسردگی کمک می کند.

زردآلو را ترجیحاً روزانه خریداری کنید و ظرف دو روز غذا بخورید.

برای مصرف نرم ، گوشت و زردآلوهای تازه را انتخاب کنید و زردآلوهای زرد روشن را خریداری نکنید ، زیرا دارای ترکیبات گوگرد است.

میوه زردآلو باید در یخچال و کیسه پلاستیکی ذخیره شود و کودکان باید فقط انواع رسیده را مصرف کنند.

1



منبع: www.khabaronline.ir

یوبیک آنلاین
یوبیک آنلاین
مقاله‌ها: 8842

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *