خوردن پنیر با این 2 غذای ممنوع!



خوردن غذاهای خاص با پنیر نه تنها طعم خوشمزه و خوشمزه این غذای مغذی را تحت تأثیر قرار داده و کاهش می دهد ، بلکه برای سلامتی نیز مضر است.

در این مقاله ، ما به شما می گوییم چه چیزی را با پنیر بخورید ، چه غذاهایی با پنیر مفید هستند و چه غذاهایی با پنیر ممنوع است و زمان مناسب خوردن پنیر است.

زمان مناسب برای خوردن پنیر

شما همچنین ممکن است یکی از افرادی باشید که عادت کرده اید پنیر را به صبحانه پرتاب کنید. اما محققان و حتی متخصصان طب سنتی توصیه دیگری دارند. آنها می گویند خوردن پنیر به عنوان اولین وعده غذایی در روز اصلاً درست نیست. بهتر است برای شام و قبل از خواب پنیر بخورید.

شاید جالب باشد که بدانید خوردن پنیر برای سلامتی دندان ها ، به خصوص قبل از خواب مفید است ، اما مسواک زدن و دهانشویه را فراموش نکنید. اما دلیل این امر چیست؟ شیر و محصولات آن مانند پنیر وتر در طب سنتی هستند. می دانید که بهترین راه برای تهیه پنیر ، پاستوریزه کردن شیر و سپس تهیه پنیر است.

با این حال ، برخی از انواع پنیر صبحانه با شیر پاستوریزه درست می شوند. با این حال ، پس از پاستوریزه شدن دریچه ها ، برخی از مواد افزودنی و مواد نگهدارنده با شیر اضافه می شوند. این نیز در مورد سرماخوردگی این محصول لبنی است.

به همین دلیل ، خوردن پنیر می تواند با نفخ یا کولیت همراه باشد و می تواند باعث ایجاد مشکلات دستگاه گوارش شود. در عین حال ، اگر از پنیر با غذاهایی که سرد هستند استفاده می کنید ، اوضاع کمی پیچیده تر می شود و مصرف مداوم آنها خطرات سلامتی را به همراه خواهد داشت.

پنیر می خوریم؟

خوردن پنیر با هندوانه

همانطور که گفتیم ، پنیر دارای آکورد است ، هندوانه نیز یکی از میوه هایی است که به دلیل طبیعت سرد آن شناخته شده است. اگرچه ترکیب پنیر و هندوانه بسیار خوشمزه و به طور کلی محبوب است ، اما استفاده از آنها در کنار هم می تواند عوارض و بیماری های مختلفی از جمله دیابت ، اختلالات عصبی ، دستگاه گوارش و غیره ایجاد کند. حتی مصرف بیش از حد سرما می تواند زندگی را کوتاه کند.

از طرف دیگر ، پنیر پروتئین زیادی دارد و بدن برای شکستن این مولکول های پروتئین پیچیده به انرژی زیادی احتیاج دارد. این انرژی باید توسط بدن دریافت شود. هنگامی که پنیر را با هندوانه می خورید ، تجزیه این مولکول ها نیز به انرژی بیشتری نیاز دارد. بنابراین بهتر است پنیر را به طور مداوم با هندوانه مصرف نکنید.

خوردن پنیر با خیار و گوجه فرنگی

خیار و گوجه فرنگی سرد و مصرف در کنار هم هستند ، مانند مصرف هندوانه با پنیر ، باعث نفخ و سرماخوردگی می شوند و در نتیجه بیماری های دستگاه گوارش ایجاد می شود. در صورت خوردن با خیار ، گوجه فرنگی یا هندوانه توصیه می شود که گردو را به این ترکیب اضافه کنید.

مقدار مناسب این ترکیب نصف/ نصف ، یعنی 2 ٪ گردو و 2 ٪ پنیر ، هندوانه ، گوجه فرنگی و خیار دیگر است. در این حالت ، سرما تسلط نخواهد یافت و به نوعی خنثی می شود.

خوردن پنیر با لوبیا

یکی از مواردی که نباید با پنیر بخوریم انواع لوبیا است. ترکیبی از پنیر با لوبیای پخته شده یک ترکیب مشترک است ، به خصوص در غذاهای مکزیکی و سالاد. پنیر ، لوبیا ، سس تند و گوکامول ، یک دستور العمل قابل اعتماد برای نفخ ، تشکیل گاز معده و سایر مشکلات هضم.

لوبیا به خودی خود باعث نفخ معده می شود ، بنابراین توصیه می شود حداقل 2 ساعت قبل از پخت و پز آن را خیس کنید تا نفخ کاهش یابد. اما اگر سیستم گوارشی ضعیفی دارید ، سعی کنید پنیر را از لوبیا خارج کنید ، زیرا این امر مشکلات گوارشی را تشدید می کند.

خوردن پنیر با گوشت

انواع پنیر پخت و پز در غذاهای مختلف استفاده می شود. کوفته های پنیر ، گوشت در فوندو ، املت پنیر و غیره غذاهایی هستند که پروتئین بسیار بالایی دارند. در نتیجه طبیعی هضم آنها بسیار دشوار است. بنابراین برای کاهش مشکلات دستگاه گوارش به Fundo ، باید سبزیجات خرد شده را اضافه کنید ، از استفاده از پنیر در کوفته خودداری کنید.

علاوه بر این ، املت گوشت نیز یک غذای سنگین است که با پنیر سنگین تر است. بنابراین یا مقدار گوشت را کاهش داده یا مقدار پنیر موجود در غذا را کاهش دهید.

مصرف پنیر با بادام ؛ خوب است یا بد؟

پنیر می خوریم؟ بادام یکی از غذاهایی است که در صورت مصرف پنیر می تواند باعث ایجاد مشکلات دستگاه گوارش شود. ترکیبی از پنیر و بادام می تواند منجر به کلیه و سنگ مثانه شود. بنابراین تا حد امکان این ترکیب را مصرف نکنید.

خوردن پنیر با ماست

ماست یکی دیگر از عناصر لبنی است که در صورت مصرف پنیر می تواند باعث ایجاد لکه ها شود و باعث ایجاد لکه بر روی پوست شود.

خوردن پنیر با سبزیجات

البته ، سبزیجات شامل طیف گسترده ای هستند ، بنابراین ممکن است کمی بزرگ به نظر برسد ، اما تقسیم آنها انجام این کار را آسان تر می کند. از نمونه هایی استفاده کنید که دارای طعم نسبتاً ملایم برای مصرف سبزیجات با پنیر هستند. به عنوان مثال ، رازیانه گزینه خوبی است. اگر به فکر تهیه سالاد با پنیر نیز هستید ، سبزیجات که کمی طعم فلفل مانند آرگولا و رادیکو دارند (کاهو قرمز که شبیه کلم قرمز است) ترکیب خوبی خواهد داشت.

از طرف دیگر ، از ترکیب سبزیجات مانند کلم بروکلی ، هویج ، لوبیای سبز ، کرفس و گل کلم با پنیر خودداری کنید. این سبزیجات برای اضافه کردن به پنیر بسیار مناسب نیستند ، به خصوص اگر آنها را بپزید یا بپزید. در صورت امکان ، این سبزیجات را به صورت خام به پنیر اضافه کنید.

پنیر

درست است که نارنجی ، گریپ فروت ، کیوی و آناناس دارای طعم های دلپذیر هستند ، اما با پنیر ترکیب نمی شوند. با این حال ، میوه هایی مانند سیب ، گلابی ، انگور و انجیر با پنیر هماهنگ می شوند ، حتی اگر از آنها در میوه خشک استفاده کنید.

چه غذایی برای خوردن پنیر؟

در کنار ترکیباتی که توصیه نمی شوند و به پنیر مضر هستند ، برخی از غذاها همچنین یک ترکیب مفید با پنیر ایجاد می کنند. گردو ، زیره ، دانه سیاه ، ترخون ، کشمش ، انگور و آویشن برخی از مواردی هستند که ترکیبی عالی از پنیر را ایجاد می کنند. علاوه بر این ، خوردن این غذاها با پنیر برای شام توصیه می شود.

عسل غذای دیگری است که به دلیل طعم گرم می تواند سرما و پنیر را متعادل کند. برخی از آنها پنیر را با مربا می خورند. ترکیبی از پنیر و مربا علاوه بر خوشمزه بودن ، سرماخوردگی پنیر را کاهش می دهد.

چرا باید پنیر را با گردو بخوریم؟

دلیل خوردن پنیر گردو این است که غده پاراتیروئید کلسیم و فسفر بدن را تنظیم می کند و جذب بدن به راحتی خواهد بود. همچنین کلسیم و فسفر را با هم تشخیص می دهد ، بنابراین وقتی غذاهای کلسیم مصرف می کنیم ، برای افزایش اثربخشی آن باید فسفر را با آن اعمال کنیم.

در غیر این صورت ، غده پاراتیروئید فسفر لازم را از مغز فراهم می کند. به همین دلیل ، همچنین گفته می شود که خوردن پنیر به طور مداوم بدون مصرف گردو می تواند باعث ایجاد مشکلات مغز در کم خونی شود. همچنین بهتر است گردو را به تازگی مصرف کنید. یعنی بلافاصله قبل از استفاده از پنیر ، آنها را برداشته و بشکنید.

1



منبع: www.khabaronline.ir

یوبیک آنلاین
یوبیک آنلاین
مقاله‌ها: 8898

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *