
نقل از کردن پایگاه اندیشه و فرهنگ مبلغانکوچک بودن منطقه هفدهم باعث شده بود اهالی محله 14 گانه آن با یکدیگر ارتباط برقرار کنند.
همشهری نوشت: صداقت پور عباسی از معتمدین و فعالان فرهنگی و اجتماعی این منطقه از پایتخت می گوید: در منطقه ما 154 مسجد و 200 حسینیه وجود دارد که این نشان از استحکام دین در این نقطه از پایتخت دارد. در طول سال های جنگ بیش از 80 پایگاه بسیج در این منطقه فعالیت می کردند به ویژه از حوزه بسیج 261 صاحب الزمان (عج) و حوزه بسیج شهید سلیمانی دارای 4 شهید، 3 شهید و 2 شهید هستند شهدا در این منطقه هستند و این منطقه شایسته عنوان دارالشهدای تهران است.
از هر 8 خانه در این منطقه یک شهید تقدیم اسلام و انقلاب شده است. پور عباسی می گوید: در زمان جنگ هر هفته 10 تن از شهدا در این منطقه تشییع می شد، جالب است بدانید که تنها یکی از مدارس این منطقه نام 80 دانش آموز رزمنده به شهادت رسیده است، منطقه 17 نیست. در تهران اما در کل کشور از نظر وسعت.
پور عباسی ادامه می دهد: شهدای ترور منطقه 17 معمولا توسط گروهک های ضد انقلاب، ضد انقلاب و منافقین در خیابان ها و معابر ترور و ترور می شدند که تعدادی از مردم این منطقه در جریان بارندگی به شهادت رسیدند. موشک های شهری توسط دشمن بعثی.
همچنین تروریست ها و عوامل خودخوانده جبهه وهابی صهیونیستی یا منافقین کوردل با بمباران اماکن عمومی تعداد زیادی از مردم را به هلاکت رساندند. شهدای خدمتگزار منطقه همیشه در خاطره ها خواهند ماند. شهدای خدمتی که در سازمان ها، ادارات و محل کار خود مشغول خدمت بودند بر اثر حوادث و سوانح جان خود را از دست دادند. بسیاری از شهدای این منطقه از پایتخت دانش آموز بودند. روحانیون اینجا همیشه در خط مقدم بوده اند و با حضور در خط مقدم جان خود را فدای کشور کرده اند. بانوان منطقه از این قافله عقب نماندند و نامشان در لیست شهدای منطقه هفدهم می درخشد.» شهدای گمنام در مزار شهدای محله امامزاده حسن (ع)، ابوذر و محله زمزم برای بسیاری آرمیده اند. مردم منطقه 17 از آغاز مبارزات انقلابی در دوران طاغوت تاکنون شهدای بیشماری تقدیم انقلاب کرده اند و با تشییع چند سال اخیر شهدای مدافع حرم و امنیت نشان داده اند که همچنان پایبند هستند. به قولشان به انقلاب
منبع: www.khabaronline.ir