به نقل از خبرگزاری یوبیک آنلاین، «پروفسور داریوش عاشوری» پیامی برای رونمایی از کتاب داریوش عاشوری با موضوع توسعه در ایران صادر کرد که در این نشست قرائت شد. لازم به ذکر است که این بیماری به آنها اجازه ارسال پیام صوتی و تصویری را نمی داد.
در بخشی از این پیام مکتوب آمده است: کتاب روایت داریوش عاشوری از موضوع توسعه در ایران همانطور که می دانید به همت دو تن از محققین کوشا در زمینه بررسی مسائل توسعه در ایران در گفت و گو با من در زمینه آن مسائل به نوبه خود از آن دو دوست آقایان محسن رنانی و مختار نوری که با توجه به دیدگاه خاصی که در این زمینه داشتم از من دعوت کردند تا در این طرح شرکت کنم. … دیدگاه خاص من و تجربه و تلاش من در این زمینه پیشینه از دهه 1960 بود که مفاهیم توسعه و توسعه نیافتگی رایج شد و مفهوم “جهان سوم” متولد شد که کشور ما ایران را نیز در بر گرفت و جذب کرد. ذهن جوان من که در آن زمان دانشجو بودم و زیاد هم می خواندم.
از اقبالم سپاسگزارم که با همه مشکلات ریز و درشت و آوارگی از کشور، توانستم کاری را که فکر می کردم برای نوسازی ایران و خروج از گلوگاه خفقان «توسعه نیافتگی» انجام دهم، انجام دهم.
عاشوری در ادامه تاکید می کند: مشاهدات و ابتکارات بسیار هوشمندانه استاد بزرگوار برای ایجاد روش علمی برای آن کار و حل مشکلات زبان و زبان فارسی برای من یک دوره آموزشی عالی بود که همراه با مطالعاتم در زمینه سیاسی و سیاسی بود. علوم اقتصادی و از جمله تحصیل در رشته زبان شناسی و زبان شناسی سرانجام ذهن من را به تمرکز بر ابعاد زبانی و فرهنگی توسعه و توسعه نیافتگی و رابطه مدرنیته و زبان جلب کرد که حاصل آن چندین کتاب، مقاله و مصاحبه های فراوان از جمله تألیف آن شد. از «فرهنگ علوم انسانی» در این زمینه تاکنون سه نسخه منتشر شده و چند صد واژه جدید به فرهنگ لغات زبان فارسی در حوزه علوم اجتماعی و انسانی افزوده شده است از شانس من که با همه سختی ها و سختی های ریز و درشت و آوارگی از کشور، توانستم کاری را که فکر می کردم برای مدرن سازی ایران و رهایی از گلوگاه خفقان «توسعه نیافتگی» انجام دهم، انجام دهم.
216216
منبع: www.khabaronline.ir