دلیل بسیاری از ازدواج های پیامبر اسلام چیست؟



نقل از پایگاه داده اندیشه و فرهنگ مقدار ، پیامبر در ازدواج های متعدد به دنبال تفریح ​​نبود ، زیرا:

طبق روایت این زمینه ، اول: اگر چنین بود ، باید در سنین جوانی ، نه در پیری و در شرایط دشوار و دشوار ، این کار را انجام دهد.

ثانیا ، اگر پیامبر انگیزه داشته باشد ، جهت گیری های وی در انتخاب همسر این ادعا را اثبات می کند. پیامبر به دنبال زنان زیبا و جذاب برای رابطه جنسی و جوانی نبود ، حتی با برخی از زنان مانند ام سلما ازدواج کرد و او از ازدواج با او در این سن شگفت زده شد که هیچ کس حاضر به ازدواج نیست. رودخانه و کسی را به دادخواست خود بفرستید.

سوم: کسانی که با انگیزه رونق جنسی به ازدواج های متعدد می روند ، ماهیت زندگی آنها به روشی متفاوت است. آنها زرق و برق زندگی ، لباس و زینتی زنان و سعادت و سرگرمی را به ارمغان می آورند. در حالی که زندگی و زندگی پیامبر (صلح و برکت بر او) برعکس نشان می دهد. پیامبر (صلی الله علیه و آله و سلم) در مواجهه با اراده همسران خود در مورد زرق و برق زندگی ، باعث شد که آنها یا زندگی ساده را انتخاب کنند و به عنوان همسر پیامبر یا طلاق بمانند و به دنبال زرق و برق زندگی باشند.

داستان ضرب پیامبر (صلی الله علیه و آله و سلم) را نمی توان در مورد دوستی زن و شیفتگی با جنس زن انجام داد ، زیرا برنامه ازدواج او در ابتدای زندگی فقط به خدیجه و همچنین در پایان او زندگی ، در پایان عمر ، در اصل. او ممنوع بود ، درگیری با دوست دوستش.
چهارم: دو نفر از زنان پیامبر (صلح بر او) برده بودند. اگر هدف پیامبر این بود که از آنها لذت ببرد ، این دو می توانستند بدون ازدواج از آنها بهره مند شوند. با این تحلیل از ازدواج بی فایده بود.
بنابراین ، اهداف و خرد ازدواج پیامبر باید در اهداف عالی و ارزشمند جستجو شود ، که مهمترین آنها این است:

یکی از اهداف ازدواج های پیامبر ، هدف سیاسی -پروپاگاندا بود. یعنی با ازدواج با موضع خود برای تقویت در بین قبایل ، به نفوذ سیاسی و اجتماعی وی اضافه می شود و از این روش برای رشد و گسترش اسلام استفاده می کند.

پیامبر به خاطر دستیابی به موقعیت های بهتر اجتماعی و سیاسی در تبلیغ دین خدا و قدرت آن و ارتباط با قبایل بزرگ عرب و جلوگیری از ایجاد اختلال و محافظت از سیاست های داخلی و ایجاد زمینه ای مطلوب برای مسلمانان ، به برخی از ازدواج ها روی آورد. قبایل برای مسلمان شدن.

در راستای این اهداف پیامبر (ص) با عایشه ، دختر ابوبکر از قبیله بزرگ تیم ، با دختر عمر از قبیله بزرگ “ادی” ، با دختر ام حبیبا ابو صوفیا ، بنی امیا ، ام سلما از بنی ماخزوم ، سوده بنی اسد ، میمون ، از بنی هیل و صفیا از فرزندان اسرائیل ، ازدواج برقرار کرد. ازدواج مهمترین پیوند بین میثاق اجتماعی ، به ویژه در آن فرهنگ است.
در محیطی که جنگ ، خونریزی و غارت رواج داشت ، اما همانطور که تفسیر ابن خلدون از جنگ و خونریزی و غارت از جمله شخصیت ثانویه آنها بود ، بهترین بازدارنده جنگ ها و علت وحدت و وحدت زناشویی بود. به همین دلیل ، پیامبر (صلی الله علیه و آله و سلم) با قبایل بزرگ قریش ازدواج کرد ، به ویژه با قبیله هایی که بیشتر با پیامبر (ص) دشمن بودند ، مانند بنی امیاد و بنی اسرائیلی. اما او با قبایل انصار که توسط آنها خطری ندارند ازدواج نکرد و آنها دشمن پیامبر (صلح بر او) نبودند.

جورجونی ، نویسنده مسیحی می نویسد: محمد (ص) با ام حبیبا ازدواج کرد تا پسر در ابو سوفیس شود و خصومت قریش را با خودش کاهش می دهد. در نتیجه ، پیامبر به یکی از بستگان خانواده بنی اومیید و هند ، همسر ابو سوفیس و سایر دشمنان خونین خویشاوند خود تبدیل شد و ام حبیبا به یک عامل بسیار مؤثر در تبلیغ اسلام در خانواده های مکه تبدیل شد. راه حل این نبود که از مشکلات مطلوب خلاص شوید ، بلکه پیامبر (صلی الله علیه و آله و سلم) برای زنان است. پیامبر از فرهنگ مردم و راه حل چندین همسر که منعکس کننده شرایط اجتماعی بود ، استفاده کرد و مردان مسلمان را ترغیب کرد تا با زنان یتیم بی خانمان خود ازدواج کنند تا با آنها و یتیمان خود ازدواج کنند. خلاص شدن از شر رنج و تنهایی و فقر مالی و مجتمع های روانی. و او این کار را در عمل انجام داد تا مسلمانان را در عمل ترغیب کند و در راه محرومیت و محرومیت قدم بردارد.
پیامبر (صلی الله علیه و آله و سلم) با بیوه ها ازدواج کرد و آنها را به همراه فرزندان یتیم خود به خانه آورد تا بتواند مشکلات را از بین ببرد و الگوی خوبی برای مردم باشد. اسلام با برنامه ریزی دقیق و قدم زدن در جهت آزادی اسیران قدم گذاشته است. رسول خدا (صلی الله علیه و آله و سلم) از بسیاری از روشهای خوب برای آزادسازی اسیران ، از جمله ازدواج استفاده کرد. خاویر و صفیا برده بودند. پیامبر (صلی الله علیه و آله و سلم) این دو را آزاد کرد و سپس با این دو ازدواج کرد و از این طریق به مسلمانان می آموزد که با برده ازدواج کنند. او ابتدا او را آزاد کرد و سپس شریک زندگی ساخت. بسیاری از بردگان در ازدواج پیامبر آزاد شدند. توضیح این است که: خاویر در بنی موستالق غزل اسیر شد و در جایزه پیامبر (صلح بر او) قرار گرفت. پیامبر او را آزاد کرد و سپس با او ازدواج کرد. کار پیامبر برای همراهان خود الگوی خوبی شد و همه اسیران بنی موستالق ، که حدود دویست نفر بودند ، آزاد شدند.

محمد با خاویر ازدواج کرد. همراهان او این را دوست نداشتند و با تعجب به آن نگاه کردند. روز بعد ، زندانیان به تدریج زندانیان خود را آزاد کردند ، زیرا آنها نتوانستند بپذیرند که بستگان همسر پیامبر برده بودند.
برخی از زنانی که مسلمان شدند که برای مرگ ، شهادت یا ارتداد یتیم شده بودند یا یتیم شده بودند ، زندگی در آن بسیار دشوار بودند و در یک وضعیت بسیار با استعدادی مانند ام حبیبا ، دختر ابوفیان زندگی می کردند. عباس مهاجرت کرد و در آنجا یتیم شد. او نه می توانست در آنجا بماند و به همراه پدرش به مکه بازگردد.

هنگامی که پیامبر (صلی الله علیه و آله و سلم) از مشکل خود مطلع شد ، وی یک پییکی را به پادشاه عباس فرستاد و از او خواست که ام حبیبا را به ازدواج پیامبر بیاورد. این ازدواج باعث شد که وی از سرپرستی نجات یابد و نه به دامن بستگان بت پرستش.
در اسلام ، “پسر عموی” حکم پسر واقعی را ندارد و پسر پسر مرد مرد نیست. در حالی که در جهل بود ، احکام پسر واقعی به پسر فرزندخوانده منتقل شد ، از جمله پسر فرزندخوانده پدر فرزندخوانده محرم. اسلام این جمله را باطل کرد. پیامبر (صلی الله علیه و آله و سلم) با “زینب بنت جهش” ازدواج کرد ، که همسر الهی زید بن هاریت ، پسر پیامبر بود ، تا حکم نادان را در عمل بی اعتبار کند و از مردم برای نقض حکم نادان استقبال کند.
اگر این ازدواج اتفاق نیفتاده بود ، زید بن هارییتا یا پسرش اسامه ابن زید می توانست پس از مرگ پیامبر به عنوان پسر و وارث پیامبر بزرگ شود و مسیر امامات و وراثت خانواده پیامبر تغییر یابد. علاوه بر این ، ازدواج های پیامبر اهداف و خردهای دیگری نیز داشتند که از رعایت آنها امتناع ورزیدند.

در پایان ، ما در مورد نکته دیگر بحث خواهیم کرد: در اسلام ، چندین همسر برای مردان وجود دارد. این مرد نمی تواند بیش از چهار همسر دائمی در یک زمان داشته باشد.
قرآن می گوید: با عدالت می تواند چهار همسر داشته باشد. قبل از این حکم ، مردان بیش از چهار همسر دائمی داشتند. قبل از آشکار شدن این حکم ، تمام همسران پیامبر (صلی الله علیه و آله) با پیامبر (صلح بر او) ازدواج کرده بودند. خداوند به پیامبر خود دستور داده است كه شما حق ازدواج با كسی را ندارید ، و حتی اگر تمام زنان خود را طلاق دادید ، به جای آن نمی توانید با زنان دیگر ازدواج کنید. اعراب نادان از دختر نادان بودند ، اما جنس زن بود ، زیرا در محیطی که مردم دائماً درگیر جنگ و خونریزی می شدند ، و هر کس می توانست به همان اندازه که می توانست به دیگران ظلم کند ، ترسیده بود که در جنگ ، در جنگ ، دختران این قبیله و همچنین وضعیت اقتصادی ضعیف و دختران به فحشا را اسیر و شرم می کردند و به دختر علاقه ای نداشتند ، اما آنها دختر را ارزشمند می دانستند و گاهی به دفن دختران زنده تبدیل شدند. بشر از آنجا که جنگ و خونریزی در آن محیط متداول بود ، و اعراب نادان با بهانه اندکی کشته شدند ، نتیجه تعادل جمعیتی و نسبت زنان به مردان به طرز چشمگیری افزایش یافت (زیرا مردان در حال جنگ بودند). که گزینه “داشتن چند زن” را برای خلاص شدن از مشکل عدم تعادل جمعیتی پذیرفت. این مشکل در اکثر مکان ها از جمله در ایران وجود داشته است ، اما بیشتر در عربستان سعودی بود. در آن وضعیت ناگوار اقتصادی ، نوعی کمک از یک خانواده و یک قبیله بود ، بنابراین مشرکان قریش به پسر پیامبر فشار می آوردند -در -لاو برای طلاق دختران پیامبر (ص) برای افزودن به مشکلات پیامبر. شود در محیطی که جنگ و خونریزی آسایش را ربوده بود ، ازدواج یکی از مهمترین عوامل بازدارنده جنگ بود. در این شرایط ، اگر شوهر نداشته باشد ، بیوه دلپذیر نخواهد بود ، اما او زشت خواهد بود. به محض اینکه شوهر درگذشت ، یا طلاق گرفت ، و مرگ یا طلاق صرف شد ، شوهر دیگری مانند “اسمائا بنت آمیس” ، همسر اول جافار بن ابی طالب ، پس از شهادت خود در ابوبکر انتخاب شد. پس از مرگ ابوبکر ، او همسر امام علی (AS) شد. این روش در آن فرهنگ رایج بود. پیامبر (صلی الله علیه و آله و سلم) با خدیجه ازدواج کرد ، که 40 سال سن داشت و یک بار یا دو بار بیوه بود و بیست و پنج سال یا بیست و هشت سال با او زندگی می کرد. هیچ کس دیگری همه همسران پیامبر بیوه بودند. آنها قبل از آمدن به همسر پیامبر ، یک یا دو بار ازدواج کرده بودند ، و پس از مرگ یا شهادت شوهر و انقضاء پیامبر (صلح بر او). بیشتر ازدواج های پیامبر (صلح بر او) در شرایط جنگ دشوار و دشوار بود ، مانند شکست مسلمانان در جنگ ، که بسیار ناراحت کننده بود. پیامبر (صلی الله علیه و آله و سلم) یهودیان مدینه را از قبایل مهم عرب مانند تیم ، ادی ، بنی امیا انتخاب کرد ، اما زنی را از قبایل انصار دریافت نکرد.

-هدف سیاسی -Propaganda:
هدف آموزشی: پیامبر (صلی الله علیه و آله و سلم) حمایت محروم و وفاداران مراسم نجات وی را می گذارد. قرآن از مردم می خواهد تا از راهنمایی و یتیمان و یتیمان حمایت کنند. در موارد مختلف ، پیامبر (صلی الله علیه و آله و سلم) مردم را ترغیب کرد که خوب باشند و در عمل مردان فقیر و فرسوده را در کنار مسجد صفا بنا کردند و حدود هشتاد نفر از آنها را در آنجا مستقر کردند.

-هدف آزادی بندگان:
نجات زن و جلوگیری از نورد او در دامن بستگان بت پرستی و کافر بود.

نکته: متأسفانه ، فرهنگ همسران امروز برای مردان در بسیاری از کشورها منسوخ شده است و به جای زنان ، زنان بیشتر از مردان هستند ، فحشا و ازدواج سیاه و سایر فساد افزایش یافته و باعث بیماری های جسمی و روانی زنان شده است.



منبع: www.khabaronline.ir

یوبیک آنلاین
یوبیک آنلاین
مقاله‌ها: 7225

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *