دلیل تفاوت رنگ بین مارک های مختلف گوشت خرد شده چیست؟


نهایی بههانی: “تمام قسمت های دام را می توان از تمام قسمت های حیوان تهیه کرد ، اما در این صنعت ، به طور معمول ، گوشت بالای آن کبابی نمی شود ، و چرخ بیشتر برای گوشت های درجه دوم معروف به خورش ، مانند سرماخوردگی یا گوشت سوم ، آن را به عنوان یک آبگوشت که در کشور ما مخلوط شده است ، شناخته می شود. چربی به وجدان شرکت تولید و بسته بندی و همچنین نظارت بر سلامت یک پزشک دامپزشکی که سرپرست فنی -هیوژیک شرکت گوشت است ، به طور مستقیم بستگی دارد. اعضایی مانند طحال ، لوزالمعده یا غدد پستانی به گوشت اضافه می شوند.

دلیل تفاوت رنگ بین مارک های مختلف گوشت خرد شده چیست؟

دلیل تفاوت رنگ بین مارک های مختلف گوشت خرد شده چیست؟

دکتر دابغ مغادام علت رنگ قرمز جسورانه و ضخیم برخی از گوشت های خرد شده در محصول را ذکر کرد و می گوید: البته ممکن است کلاهبرداری توسط برخی از شرکت های بسته بندی که به اخلاق پایبند نیستند ، به عنوان مثال با اضافه کردن انجام شود. پودر خون ، مواد رنگی یا نیتریت سدیم گوشت قرمز را قرمز می کند تا محصول آنها مشتری و جدیدتر به نظر برسد. برخلاف اعتقاد به تعدادی از افراد ، افزودن مواد نگهدارنده به گوشت خرد شده مجاز نیست و معمولاً حدود هفتاد ساعت (سه روز) در یخچال ذخیره می شود و ذخیره آن در فریزر بسته به چربی گوشت متفاوت است بشر بشر گوشتهای سوخته که حاوی بیشترین مقدار چربی حیوانات هستند ، کمترین ماندگاری در دمای یخچال دارند ، به دلیل اکسیداسیون چربی گوشت در مجاورت هوا ، آنها به سرعت طعم و رنگ خود را تغییر می دهند ، کیفیت و توانایی مصرف.

گوشت پخته شده را منجمد نکنید

این کارشناس به کسانی که شاغل هستند می گوید که برای زمان ، گوشت را با برخی از ادویه ها و پیازها مخلوط کرده و به شکل کباب یا همبرگر می پزد و آن را در فریزر نگه می دارند: یخ بزنید. گوشتی که در یخچال یا فریزر پخته می شود به دلیل فعل و انفعالات شیمیایی که در آن رخ می دهد ، ارزش غذایی آن کاهش می یابد در حالی که طعم آن نامطلوب می شود و کیفیت آن را کاهش می دهد.

1



منبع: www.khabaronline.ir

یوبیک آنلاین
یوبیک آنلاین
مقاله‌ها: 7276

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *