نهایی بههانی: “تمام قسمت های دام را می توان از تمام قسمت های حیوان تهیه کرد ، اما در این صنعت ، به طور معمول ، گوشت بالای آن کبابی نمی شود ، و چرخ بیشتر برای گوشت های درجه دوم معروف به خورش ، مانند سرماخوردگی یا گوشت سوم ، آن را به عنوان یک آبگوشت که در کشور ما مخلوط شده است ، شناخته می شود. چربی به وجدان شرکت تولید و بسته بندی و همچنین نظارت بر سلامت یک پزشک دامپزشکی که سرپرست فنی -هیوژیک شرکت گوشت است ، به طور مستقیم بستگی دارد. اعضایی مانند طحال ، لوزالمعده یا غدد پستانی به گوشت اضافه می شوند.
دلیل تفاوت رنگ بین مارک های مختلف گوشت خرد شده چیست؟
دکتر دابغ مغادام علت رنگ قرمز جسورانه و ضخیم برخی از گوشت های خرد شده در محصول را ذکر کرد و می گوید: البته ممکن است کلاهبرداری توسط برخی از شرکت های بسته بندی که به اخلاق پایبند نیستند ، به عنوان مثال با اضافه کردن انجام شود. پودر خون ، مواد رنگی یا نیتریت سدیم گوشت قرمز را قرمز می کند تا محصول آنها مشتری و جدیدتر به نظر برسد. برخلاف اعتقاد به تعدادی از افراد ، افزودن مواد نگهدارنده به گوشت خرد شده مجاز نیست و معمولاً حدود هفتاد ساعت (سه روز) در یخچال ذخیره می شود و ذخیره آن در فریزر بسته به چربی گوشت متفاوت است بشر بشر گوشتهای سوخته که حاوی بیشترین مقدار چربی حیوانات هستند ، کمترین ماندگاری در دمای یخچال دارند ، به دلیل اکسیداسیون چربی گوشت در مجاورت هوا ، آنها به سرعت طعم و رنگ خود را تغییر می دهند ، کیفیت و توانایی مصرف.
گوشت پخته شده را منجمد نکنید
این کارشناس به کسانی که شاغل هستند می گوید که برای زمان ، گوشت را با برخی از ادویه ها و پیازها مخلوط کرده و به شکل کباب یا همبرگر می پزد و آن را در فریزر نگه می دارند: یخ بزنید. گوشتی که در یخچال یا فریزر پخته می شود به دلیل فعل و انفعالات شیمیایی که در آن رخ می دهد ، ارزش غذایی آن کاهش می یابد در حالی که طعم آن نامطلوب می شود و کیفیت آن را کاهش می دهد.
1
منبع: www.khabaronline.ir