
به گفته IRNA ، پیوند بین قند و سرطان موضوع بحث و گفتگوهای زیادی بوده است و باعث سردرگمی زیادی شده است. پیج ولزی ، متخصص تغذیه در کلینیک کلیولند (مرکز معروف بهداشت آمریکا) ، توضیح داد: این واقعیت که قند سرطان است ، درک بدی است. هنگامی که ما غذاهای حاوی کربوهیدرات می خوریم ، چه غذاهایی که مردم فکر می کنند احتمالاً خوب نیستند ، مانند نوشیدنی یا بستنی یا کربوهیدرات های بهتر مانند میوه و نان (مخصوصاً نان کل) ، برخی از آن کربوهیدرات ها به خوبی “گلوکز” نامیده می شوند. سیستم هایی مانند مغز و عضلات ما در صورت دریافت مقداری گلوکز بهترین کار را می کنند.
“تمام سلول ها ، از جمله سلولهای سرطانی ، برای تأمین انرژی خود به قند متکی هستند ؛ اما هیچ یک از یافته های علمی نشان نمی دهد که مصرف قند به طور مستقیم باعث سرطان یا بر رشد سلولهای سرطانی می شود.
متخصص تغذیه گفت: “ما باید در استفاده از قندهای اضافه شده ای که به طور طبیعی در مواد غذایی وجود ندارند ، مراقب باشیم و می تواند به چاقی و سایر مشکلات بهداشتی مرتبط با سلامتی کمک کند.”
وی توصیه کرد: زنان بیش از 5 گرم در روز و بیش از 5 گرم شکر در روز استفاده نمی کنند. اگر آنها از این مقدار کمتر استفاده کنند ، عالی است. بنابراین ، برچسب های موجود در مواد غذایی را بررسی کنید تا این کار را برای شما آسان نکنید.
ولچ گفت: “بهترین انتخاب استفاده از غذاهای سالم و کامل با قندهای طبیعی است که به بدن انرژی می دهد.” میوه ها منبع خوبی از قندهای طبیعی هستند. اما اگر هوس می کنید ، شکلات یا بستنی بخورید ، بیش از حد از آن استفاده نکنید.
1
منبع: www.khabaronline.ir