
گروه اندیشه: اجماع ملی حول موضوع همجنسبازی و به عبارت دیگر توافق ملی در مورد مسائل مشترک شکل میگیرد. آیا اجماع وجود دارد که «ایران بماند»؟ یکی از مهمترین ویژگیهای ائتلاف ملی، فراگیری است، به این معنا که اتحاد در عرصه ملی و چارچوب تمامیت ارضی کشور، چتری برای همه سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی، قومی، نژادی، مذهبی است. و … گروه هایی که در سایه هستند همه با کار و تلاش، رفاه، شادی و رفاه و در نهایت توسعه متوازن و پایدار تلاش می کنند و راه سعادت بر هیچکس بسته نیست. با این رویکرد دکتر محسن رنانی، استاد اقتصاد و توسعه دانشگاه اصفهان در سخنانی تاکید کرد که «بدون داستان آشتی از این بحران خارج نمی شویم».
به نقل از خبرگزاری اخبار آنلاین، این استاد دانشگاه در سخنانی که فیلم در یوتیوب منتشر شده، وی تاکید می کند: آقای مشیدیان، دولت چهاردهم، نظام جمهوری اسلامی، هرکس فکر می کند به آینده این کشور تعهد دارد، باید داستان آشتی را بسازد و ما مسئول ایجاد این هستیم. داستان آشتی.” داستان باید توسط بازیگران داستان نوشته شود. یعنی داستان وفاق باید با حضور مخالفان، منتقدان باشد، شما 99 درصد بازیگران را حذف کرده اید و مدام از وفاق صحبت می کنید. »
رنانی در بخشی دیگر از سخنان خود به مهارت اصلی ملت توسعه یافته اشاره کرد و گفت: ملت های توسعه یافته ملت هایی هستند که مهارت داستان آفرینی، داستان آفرینی جمعی را دارند.
وی سپس به تاریخ قرون وسطی و آنچه منجر به گسترش سواد در اروپا شد اشاره کرد و گفت: در سال 1517، زمانی که مارتین لوتر بیانیه 90 ماده ای خود را صادر کرد و در آن گفت هیچ کس به بهشت نخواهد رفت جز برای خواندن، تفسیر و تمرین خود کتاب مقدس، نرخ باسوادی در اروپا یک درصد بود.
وی ادامه داد: مارتین لوتر چه کرد، داستان انجیل را تغییر داد، داستان انجیل کتابی است که مسیح (ع) آورده، پاپ باید بخواند و دستور دهد و دستور بدهد و 250 سال پیش در پروس (آلمان)، نرخ باسوادی 90٪ بود.
رنانی سپس خطاب به رئیس جمهور آقای مدشکیان گفت: آقای مدشکیان، آقای جمهوری اسلامی بدون داشتن داستان آشتی از این بحران خارج نمی شوید.
216216
منبع: www.khabaronline.ir