
یک مطالعه جدید که در مجله Nature Food منتشر شده است ، نتیجه می گیرد که افرادی که انواع غذاهای سرشار از مولکول های فلاونوئید را مصرف می کنند ، ممکن است کمتر احتمال ابتلا به بیماری های مزمن را داشته باشند و احتمالاً بیشتر زندگی می کنند.
دانشمندان ، از جمله کارشناسان دانشگاه کوئینز Blefast ، می گویند که مصرف منابع غذایی حاوی فلاونوئیدها مانند چای ، انواع توت ها ، شکلات های تلخ و سیب می تواند از بیماری هایی مانند دیابت نوع 2 ، سرطان ، بیماری های قلبی و بیماری های عصبی جلوگیری کند.
Idin Cassidy توضیح می دهد: ما مدتهاست که می دانیم که مصرف بیشتر فلاونوئیدهای رژیم غذایی ، که در بسیاری از غذاها و نوشیدنی ها نشانگرهای زیستی قوی و طبیعی هستند ، می توانند خطر ابتلا به بیماری های قلبی ، دیابت نوع 2 و همچنین بیماری های مغزی مانند پارکینسون را کاهش دهند.
“ما همچنین می دانیم که با توجه به داده های آزمایشگاهی و مطالعات بالینی ، فلاونوئیدهای مختلف به روش های مختلفی عمل می کنند ؛ برخی به بهبود فشار خون کمک می کنند ، در حالی که برخی دیگر در کنترل سطح کلسترول و کاهش التهاب نقش دارند.
طبق گفته های مستقل ، مولکول های فلاونوئید در زغال اخته ، توت فرنگی ، پرتقال ، سیب ، انگور و همچنین چای و شکلات تلخ یافت می شود.
نویسنده دیگری از بنیامین پارمنتر ، نویسنده دیگر ، گفت: “مصرف روزانه در حدود 2 میلی گرم فلاونوئیدها با کاهش 5 ٪ خطر مرگ از همه علل و همچنین کاهش 5 ٪ در خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی ، دیابت نوع 2 و بیماری های تنفسی همراه بود.” این تقریباً معادل فلاونوئید موجود در دو فنجان چای است.
این مطالعه ، که شامل بیش از 5000 نفر در طی یک دهه بیش از یک دهه است ، اولین مطالعه ای است که نشان می دهد استفاده از انواع فلاونوئیدها نسبت به مقادیر زیاد آنها مفیدتر است.
این یافته ها نشان می دهد که مصرف بیشتر و متنوع تر غذاهای حاوی مواد غذایی در مقایسه با یک منبع واحد می تواند باعث کاهش بیشتر بیماری ها شود.
این مطالعه مطابق با این عقیده مشترک است که خوردن غذاهای رنگارنگ برای حفظ سلامتی مفید است.
تیلمن کوهن ، نویسنده مقاله می گوید: “خوردن میوه و سبزیجات در رنگ های مختلف ، از جمله آنهایی که دارای فلاونوئیدها هستند ، باعث می شود ویتامین ها و مواد مغذی مورد نیاز برای حفظ یک سبک زندگی سالم را بدست آورید.”
دکتر کاسیدی می گوید: “اینها یک پیام واضح برای بهداشت عمومی است و نشان می دهد که تغییرات ساده و در دسترس در رژیم غذایی ، مانند نوشیدن چای بیشتر و خوردن انواع توت ها و سیب ها ، می تواند به افزایش تنوع و مصرف غذاهای پر از فلاونوئیدها کمک کند و ممکن است در دراز مدت سلامتی را بهبود بخشد.”
1
منبع: www.khabaronline.ir