
نقل از کردن پایگاه اندیشه و فرهنگ مبلغان، روزگاری که حاکمان خشن همه زندگی و جامعه را با ترس و بزدلی و فساد سیاه کرده اند! حاکمان با بی تدبیری، علما با دنیاپرستی و روشنفکران با بی مسئولیتی، هر روز به نابردباری قومی، قبیله ای و فرقه ای دامن می زدند و اوضاع را به جایی می رساندند که حاکمان سفت و سخت عباسی که طرفدار یک قبیله بودند و از طایفه دیگر می ترسیدند، مجبور به تغییر شدند. مرکز حکومت از بغداد به سامرا منتقل شد.
به نقل از ایرنا، در چنین جامعه ای حاکمان همه مشکلات کشور را با برق شمشیر و صلابت بازوان مسلمانان خالی از تعلیم و تربیت و معنویت حل می کنند و آسایش آنان را مساوی عیاشی و فساد می دانند و امنیت و امنیت خود را می جویند. بقا در تجزیه و تکه تکه شدن ملت.
حفظ تنش در جامعه راه حل این هدف است و با کمک علمای برجسته دربار و قدرتمندان و دولتمردان بی دین، هر روز با طرح بحث های خشک و بی روح در زمینه الهیات و مسائل دینی و فرقه گرایی، به اختلافات بی نتیجه دامن زده است. درگیری تا سرحد معنویت و ظرافت. و ظرافتهای دین که مغناطیس ربودن دلها و جانها تشنه حقیقت ایمان و اسلام آنان را خسته و محروم از آغوش مردان خدا و دین خدا می کند و در روزگاری که دلها و افکار که عاری از فریب و فساد است به سمت حرم مطهر و آستان رفیع حضرت سیدالشهدا علیه السلام و سایر ائمه اطهار است. از امت
دولت با این دادگاه های سبک دست به تخریب و کشتار زده است. از طرفی بر افکار و صاحبان خرد ناب و مفسران و راهنمایان طریقت محمدی سخت گرفتند تا مردم از ساحت پاک خود به معرفت نرسند و هر گونه ارتباط و تعامل علمی و معنوی بزرگ اسلام را مسدود کردند. اجتماع با وارث معنویت، علم و هدایت محمدی.
اما به فرمان خداوند، او امن و امام جامعه است و پیامبر برگزیده خداست تا امت را با خالق و ملکوت را پیوند دهد و از چشمه جاری علم سیراب کند. از خدا او رهبر فرزانه، فهیم، پاک و پاک کاروان بزرگ ولایت است.
زیرا جد بزرگوارش علی بن حسین علیه السلام ادبیات خاصی را برای ابلاغ پیام و روح دین محمدی برمی گزیند که بسیار هوشمندانه است و به درستی نیاز روزگار و زندگی مردم را در آن روز و دیگر زمان ها تا امروز تشخیص می دهد. و فردا
ادبیات و گفتمان معنویت در قالب دعا و زیارت! مذهب و آداب شیعه با ادبیات غنی، پر رمز و راز و جذاب خود مفاهیم والای معارف دینی و اخلاقی، معنویت و عرفان اسلامی را به ارمغان می آورد.
متون زیارتی به جا مانده از ائمه شیعه (علیهم السلام) اسنادی بر صحت علم ناب و دستورات سیر و سلوک معنوی و انسانی است که تفسیر روح بلند آن بزرگان و بدن کامل انسانها یعنی الله است.
امام هادی(ع) در فضای خفقان، فرقه گرایی بسته، خشن و خودساخته حکومتی و درگیری های فرعی و بی حاصل، از ادبیات و قالب زیارت برای ابلاغ و بیان معارف متعالی اسلام استفاده کرده و به تبیین توحید، نبوت، امامت و ولایت
در همین ادبیات و قالب، بر اساس طرح اندیشه سیاسی شیعه که محوریت آن حضرت معصومه است; به جهاد فکری و فکری پرداختند و در ایجاد و گسترش فرهنگ معنوی نماز و نماز و زیارت و تحکیم پیوندهای معنوی مردم با خدا و اولیای او تلاش فراوان و جهاد شایسته کردند.
زیارت جامعه کبیره از جمله این ذخایر و میراث معنوی حضرت علی الهادی (ع) است که شعری عرفانی از دل و اندیشه پاک سرود، توصیه و تعلیم به ورود به عتبات عالیات کرد.
زیارت که منشور ولایت و امامت و توحید است و بهترین و کاملترین عهد و مناجات و دعاها و زمزمه های محبت در آستان همه ائمه، وارثان فرهنگ و رسالت محمدی است. زیارتی است جامع در خواندن و تجدید عهد و ساز تولی و تبری و سرود و نغمه های ملکوتی و جلوه ای از شمایل پهلوانان کهن خداست.
آن خیالاتی که دام پدر و مادر است/ عکس مه پاش های قصه خداست. امروز این میراث گرانبها و منشور جاویدان ولایت و میثاق عشق و ارادت به آستان های عزت و کرامت الهی را از آن شهید فرزانه و جوان پاک و راهنما و راهنمای مردم به سوی خالق داریم. و همه ما مفتخریم و مفتخریم که این زیارت نامه سرودهای عاشقانه ما بر این خاندان لطف و شرف و معرفت و معنای زندگی و صاحبان است. از فضایل نورانی درود خدا بر او خلائق عجمعین.
منبع: www.khabaronline.ir