سرخک از کدام کشور وارد ایران شد؟ / سرخک بسیار مسری هستند



اکنون ، در دومین سالگرد حذف سرخک در ایران ، خبر چندین کودک در یزد منتشر شده است. خبرهایی که همه را نگران کرده است. آیا سرخک دوباره به ایران باز می گردد؟

واقعیت این است که ایران موفق شده است که سرخک را از بین ببرد زیرا بسیاری از کشورهای اروپایی هنوز تأیید سازمان بهداشت جهانی را در مورد ریشه کن کردن سرخک و سرخچه دریافت نکرده و دریافت نکرده اند. در چنین شرایطی ، جمهوری اسلامی ایران موفق به ریشه کن کردن سرخک و سرخک شده است. اما شناسایی تعدادی از سرخک در ایران نشان می دهد که عدم وجود سرخک در کشورهای همسایه و اصرار بر واکسیناسیون منظم برای کنترل بیماری کار ما را انجام داده است و ما را به یک پدیده جدید تبدیل کرده است!

به گفته کارشناسان ، سرخک نوعی عفونت تنفسی است که بسیار مسری است و حدود 5 ٪ از افرادی که در برابر این بیماری واکسینه نشده اند می توانند در صورت تماس نزدیک با سرخک ، این بیماری را دریافت کنند.

و دوباره سرخک!

سال 2 ، تعداد بیماران سرخک افزایش در کشور را ثبت کرد. اتفاقی که افتاد یکی از دلایل احتمالی افزایش سرخک در ایران به دلیل افزایش ناگهانی تعداد پناهجویانی که از ماه اوت از افغانستان به افغانستان آمده بودند و تأخیر در پوشش واکسیناسیون معمول برای کودکان ایران و افغان در طی اپیدمی ویروس کرونا بود. اکنون و در روزهای اخیر ، افراد مبتلا به سرخک به بخش های بهداشتی و بهداشتی استان یزد آمده اند. افرادی که طبق آزمایشات ، همه سرخک داشتند.

یک بیماری بسیار مسری است و در اثر ویروسی ایجاد می شود و بینی و گلو کودک یا بزرگسال را بازتولید می کند. به گفته کارشناسان ، علائم سرخک از روز اول ظاهر نمی شود ، بلکه حدود 2 تا 5 روز پس از قرار گرفتن در معرض ویروس است و علائم و علائم آن تب ، سرفه خشک ، آبریزش بینی و گلو درد است.

اما آنچه مشخص است این است که در شرایط فعلی ، باید با یک جسورانه تر ، روشی پیچیده برای بیرونی سریعترین باشد. بار

واکسن ، واکسن و هنوز واکسن

سرخک یک بیماری ناشی از ویروس تنفسی است ، اما تفاوت با سایر بیماری ها مسری است. تفاوتی که به یاد لزوم پیشگیری و واکسن می اندازد. آنچه مشخص است این است که هر بیمار سرخک می تواند 5 تا 5 نفر دیگر ایجاد کند.

بنابراین ، واکسیناسیون مهمترین مانع محافظ در برابر بیماری است و پوشش واکسیناسیون باید در سطح بالایی باقی بماند تا از شیوع و گردش ویروس جلوگیری شود.

در حقیقت ، به گفته متخصصان بهداشت ، واکسن تنها راه جلوگیری از سرخک است. ضرورت واکسن خود را زمانی نشان می دهد که سه سرخک شناسایی شده در یزد ، سه نفر از آنها واکسن سرخک را دریافت نکرده و مدت طولانی برای این بیماری در بیمارستان بستری شده اند. آنقدر که یکی از آنها برای بدتر شدن در بخش مراقبت های ویژه کودکان پذیرفته شد.

در چنین شرایطی ، نگرانی در مورد مقاومت جامعه در برابر واکسیناسیون افزایش یافته است. جامعه ای که فکر نمی کند باورهای ضد خشونت آمیز موجی گسترده از بیماری را تشکیل می دهد که سالها برای ریشه کن کردن آن انجام شده است؟ بدیهی است ، این بی اعتنایی میزان بیماریهای پیشگیرانه واکسن از جمله سرخک را افزایش می دهد.

تأیید بیش از حد متخصصان بهداشت و اشاره به واکسیناسیون ناقص کشورهای همسایه به عنوان عامل اصلی شیوع سرخک در آن کشورها و رسیدن به کشور ما است.

خوب است بدانید که واکسیناسیون کودکان در برابر سرخک در سن 2 و 6 ماهگی در مراکز جامع خدمات درمانی ، پایگاه های بهداشتی و خانه های بهداشتی انجام می شود. یکی از بهترین و مؤثرترین روشهای بهداشتی در جلوگیری از سرخک.

23302



منبع: www.khabaronline.ir

یوبیک آنلاین
یوبیک آنلاین
مقاله‌ها: 7414

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *