
محققان افراد را به چهار الگوی غذایی طبقه بندی کردند.
این الگوهای رژیم غذایی شامل موارد زیر است:
• بدون نشاسته یا نشاسته کم
• گیاهخواری
• پروتئین بالا و فیبر کم
• متعادل
بیش از نیمی از افرادی که مورد بررسی قرار گرفتند “متعادل” بودند و نتایج سلامت روانی و عملکرد شناختی آنها بهتر از سه مورد دیگر بود.
افرادی که از رژیم غذایی پر پروتئین / کم فیبری پیروی می کردند ، در بخشی از مغز به نام پست پستی پستی کمتری نسبت به کسانی که رژیم غذایی متعادل را دنبال می کردند ، دارای ماده خاکستری کمتری بودند ، که هماهنگ نحوه حرکت بدن ما در محیط زیست بود.
علاوه بر این ، افرادی که گیاهخوار بودند در بخشی از مغز به نام تالاموس و precuneus حجم خاکستری بالاتری داشتند. نکته قابل توجه ، این مطالعه نشان داد که خطر مشکلات روانی در افرادی که سبزیجات و میوه های بیشتری مصرف می کنند افزایش یافته است ، یافته هایی که نویسندگان توضیح داده اند می تواند به دلیل طراحی طراحی باشد و نیاز به مطالعه بیشتر دارد.
رژیم های غذایی مانند رژیم غذایی مدیترانه ای که بر ماهی و سبزیجات تأکید می کنند ، اثرات امیدوارکننده ای بر سلامت جسمی داشته است. اما رژیم های غذایی که به کاهش التهاب کمک می کنند نیز می توانند تأثیر قابل توجهی در سلامت مغز و سلامت روان داشته باشند.
تأثیر رژیم غذایی بر میکروبیوم روده نیز نقش مهمی در سلامت مغز دارد. شواهد نشان می دهد که یک روده سالم ، که توسط رژیم های غذایی رژیم غذایی ایجاد شده است ، ممکن است محور روده مغز را حفظ کرده و به طور بالقوه شناخت را بهبود بخشد.
محققان تأکید می کنند که انتخاب سبک زندگی نیز یک عامل مهم است و خواب با کیفیت ، ورزش منظم و تکنیک های خوب برای مدیریت استرس برای تکمیل یک رژیم غذایی متعادل ضروری است.
منبع: www.khabaronline.ir