سه غذای غنی از امگا



به نقل از یوبیک آنلاین، شناخته شده ترین منابع اسیدهای چرب امگا 3، ماهی و ماهی های چرب مانند سالمون، سالمون و تن هستند. این ممکن است امگا 3 را برای گیاهخواران، گیاهخواران یا حتی کسانی که ماهی دوست ندارند به چالش بکشد.

در اینجا برخی از بهترین منابع گیاهی اسیدهای چرب امگا 3 آورده شده است.

گردو
بر اساس مطالعات، گردو به دلیل داشتن امگا-3 به بهبود سلامت مغز کمک می کند. به عبارت دیگر، خوردن گردو با عملکرد شناختی و تقویت حافظه مرتبط است. مطالعه روی حیوانات نشان داد که گردو به طور قابل توجهی در حافظه، یادگیری، رشد حرکتی و اضطراب در موش‌های آلزایمر بهبود یافته است. هر 2 گرم گردو حاوی 2 میلی گرم اسید چرب امگا 3 است. خوردن یک وعده غذایی گردو نیاز روزانه به اسیدهای چرب امگا 3 را تامین می کند.

کلم بروکسل
به طور کلی، سبزیجات چلیپایی مانند کلم بروکسل سرشار از اسیدهای چرب امگا 3 و سایر مواد مغذی هستند. این نه تنها حاوی ویتامین K، ویتامین C و فیبر است، بلکه منبع بسیار خوبی از اسیدهای چرب امگا 3 است.
* کلم بروکسل پخته شده سه برابر امگا 3 بیشتری دارد.

دانه کتان
دانه یا دانه کتان یک ماده غذایی مفید است و دارای مقادیر خوبی فیبر، پروتئین، منیزیم و منگنز است و همچنین منبع عالی امگا 3 است. مطالعات نشان داده اند که دانه کتان برای سلامت قلب مفید است و این مزیت به لطف اسید چرب امگا 3 است.
دانه کتان را می توان به راحتی در رژیم غذایی وگان گنجاند.

اسیدهای چرب امگا 3 بخش مهمی از رژیم غذایی هستند و برای سلامت بدن ضروری هستند.
اگر به هر دلیلی ماهی نمی‌خورید، می‌توانید نیاز بدن به غذاهای دریایی را با گنجاندن غذاهای غنی از امگا ۳ در رژیم غذایی خود یا انتخاب مکمل‌های گیاهی برطرف کنید.

منبع: Healthline

1



منبع: www.khabaronline.ir

یوبیک آنلاین
یوبیک آنلاین
مقاله‌ها: 7338

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *