
به نقل از News Online ، غذاهای قابل تحمل در بدن ما که شبیه به پاسخ به تماس با عوامل بیماری زا هستند ، واکنش نشان می دهند.
مصرف مواد غذایی ناسالم اکنون به یکی از مهمترین چالش های بهداشت عمومی تبدیل شده است. در پایان سال ، سازمان غذا و کشاورزی سازمان ملل متحد (FAO) نقل ازی نگران کننده منتشر کرد. براساس این نقل از ، این نوع رژیم غذایی هزینه های بهداشتی 1.5 تریلیون دلار را پنهان کرده است که می تواند 5 ٪ از تولید ناخالص داخلی را در برخی از کشورها تشکیل دهد. یکی از دلایل اصلی این امر ، تغییر گسترده غلات کامل به محصولات فرآوری شده است.
محققان بر این باورند که بدن ما این غذاها را به عنوان اشیاء خارجی معرفی می کند ، نه غذا. لازم به ذکر است که اینها غذاهای کاملی نیستند ، اما ترکیبات استخراج شده از محلول های شیمیایی که بدن ما را از این طریق تشخیص می دهد.
محققان داده های 4 نفر در کانادا را بررسی کردند ، از جمله طیف گسترده ای از سنین ، شرایط بهداشتی و زمینه های اقتصادی و اجتماعی. آنها پرسشنامه ای را در رابطه با نظرسنجی انجام شده توسط سازمان بهداشت کانادا مطرح کردند و سپس کلینیک های فردی را ارزیابی کردند. نتایج نشان داد که ، به طور متوسط ، شرکت کنندگان روزانه بیش از سه وعده غذاهای سطحی مصرف می کنند ، در حالی که بیشترین مصرف کنندگان روزانه به طور متوسط شش وعده در روز داشتند. این گروه با مصرف زیاد بیشتر مردان درآمدی و تحصیلات پایین بود. به گفته محققان ، غذاهای سطحی تمایل به جایگزینی گزینه های سالم تر دارند
مانند میوه و سبزیجات در رژیم غذایی آنها.
با توجه به اینکه غذاهای سطحی اکنون حدود 2 درصد از انرژی روزانه شهروندان کانادایی را در 5 سالگی تشکیل می دهند ، این نگرانی کاملاً توجیه شده است. همچنین ، اگرچه این مطالعه بر کانادا متمرکز است ، اما نتایج مشابه می تواند در مورد ایالات متحده و تا حدودی در برخی از کشورهای اروپایی و آسیایی اعمال شود.
منبع: Glassalmanac
1
منبع: www.khabaronline.ir