شش نکته برای جلوگیری از بیماری قلبی


نادیا زاکالواندپاسخ: یک متخصص قلب و عروق به نام دیمیتری یارانوف از مرکز پزشکی ممفیس ، پس از سالها تجربه در درمان بیماری های قلبی ، شش عامل مهم را در جلوگیری از بیماری های قلبی ارائه می دهد و معتقد است اگر مردم به این موارد مهم توجه کنند ، می توانند از سلامت قلب خود مراقبت کنند.

این شش عامل مهم عبارتند از:

1. به اندازه کافی بخواب

دکتر یارانوف تأکید کرد که خواب کمتر از 4 ساعت در شب خطر نارسایی قلبی ، سکته مغزی و مرگ ناگهانی را افزایش می دهد. کمبود خواب باعث فشار خون ، التهاب و تولید هورمون استرس (کورتیزول) می شود و در نتیجه بیماری قلبی ایجاد می شود.

2. آلودگی هوا

به گفته دکتر یارانوف ، استنشاق هوای آلوده باعث سفتی و تجمع پلاک در شریان ها می شود که به نوبه خود خطر حمله قلبی را افزایش می دهد.

1 استرس

استرس مزمن باعث افزایش هورمون کورتیزول و در نتیجه افزایش فشار خون و التهاب می شود. مطالعات نشان داده است که افراد مبتلا به استرس دائمی و مزمن بیشتر از سایرین در فشار خون بالا و در نتیجه انفارکتوس میوکارد هستند.

1. بیماری های دندانپزشکی و دهان

بیماریهای لیتنتیک باعث افزایش التهاب در بدن و افزایش خطر حمله قلبی می شوند. مطالعات نشان داده اند که باکتری هایی مانند P. gingivalis در دهان باعث التهاب و تجمع چربی در عروق کرونر و در نهایت بیماری قلبی می شوند.

1. بیابان های غذایی

زندگی در مناطق محروم از دسترسی به غذای سالم به نام “بیابان های غذایی” ، افراد را در معرض انواع بیماری ها ، به ویژه بیماری های قلبی و مرگ زودرس قرار می دهد. در این مناطق ، دسترسی به غذاهای سالم مانند میوه و سبزیجات تازه و سایر غذاهای سالم دشوار است.

شش نکته برای جلوگیری از بیماری قلبی

1. بیماری های روده

به گفته دکتر یارانوف ، بیماری های روده تأثیر منفی زیادی در فشار خون و چربی دارند. هرگونه تغییر منفی در باکتری های مفید روده ، خطر فشار خون و در نتیجه انفارکتوس میوکارد را افزایش می دهد. برای حفظ سلامت روده ، غذاهای سرشار از فیبر و پروبیوتیک هایی مانند ماست ، میسو یا کلم ترش باید خورده شوند.

با توجه به این سه نکته مهم که دکتر یارانوف در رسانه های اجتماعی با مخاطب به اشتراک گذاشته است ، به خلاص شدن از شر بیماری های قلبی و مرگ زودرس کمک می کند.

منبع:

قابل شستشو



منبع: www.khabaronline.ir

یوبیک آنلاین
یوبیک آنلاین
مقاله‌ها: 8973

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *