شکلات تلخ را به این ۵ دلیل حتما مصرف کنید



به آگاهی یوبیک آنلاین، شکلات تلخ اگر در حد اعتدال و در خالص‌ترین شکل آن (با محتوای بالای کاکائو) مصرف شود، فواید بسیاری برای سلامتی دارد. این فواید ریشه در ترکیب غنی از فلاونوئید شکلات تلخ دارد که دارای خواص آنتی اکسیدانی و مخالف التهابی است و می‌نیرود بر سلامت قلب، تنظیم فشار خون، عملکرد مغز، خلق و خو، محافظت آنتی اکسیدانی و حتی سلامت پوست اثر مثبت بگذارد.

با این حال رعایت اعتدال در مصرف شکلات تلخ ضروری است؛ چرا که مصرف بیش از حد شکلات تلخ سبب زیاد شدن دریافت کالری و قند مصرفی می‌شود و با فواید آن در تضاد است. برای بهره‌مندی از خواص این ماده غذایی ترجیحاً یک وعده کوچک شکلات تلخ با چگونگی بالا و حداقل ۷۰ درصد کاکائو در روز مصرف کنید.

برخی فواید نسبت داده شده به شکلات تلخ عبارتند از:

۱) سلامت قلب

یکی از شناخته‌شده‌ترین فواید شکلات تلخ تاثیر مثبت آن بر سلامت قلب است. دلیل این امر قابلیت فلاونوئیدها برای ترقی جریان خون و کاستن التهاب است. مطالعات نشان داده است که مصرف متوسط شکلات تلخ می‌نیرود به ترقی عملکرد قلبی عروقی و کاستن تهدید بیماری قلبی کمک کند.

۲) تنظیم فشار خون

فشار خون بالا یک ریسک فاکتور مهم برای بیماری قلبی است. شکلات تلخ حاوی ترکیباتی است که به کاستن فشار خون کمک می‌کند و مصرف مترتیب این خوراکی به دلیل قابلیت آن در انبساط رگ‌های خونی می‌نیرود منجر به کاستن متوسط فشار خون شود.

۳) تحکیم عملکرد مغز و ترقی خلق و خو

شکلات تلخ دارای اثر مثبت بر عملکرد مغز و خلق و خو است. فلاونوئیدهای موجود در شکلات تلخ ممکن است با زیاد شدن جریان خون به مغز و آزادسازی انتقال‌دهنده‌های عصبی سروتونین، عملکرد شناختی و خلق و خو را تحکیم کنند.

۴) محافظت آنتی اکسیدانی

آنتی اکسیدان‌ها در محافظت از بدن در برابر استرس اکسیداتیو، که با بیماری‌های مزمن مختلف و پیری مرتبط است، وظیفه حیاتی دارند. در واقع محتوای بالای فلاونوئید در شکلات تلخ، به خواص آنتی اکسیدانی آن کمک می‌کند. هم‌چنین بر اساس کاوشات، مصرف شکلات تلخ، فعالیت آنتی اکسیدانی را در بدن زیاد شدن می‌دهد.

۵) سلامت پوست

فلاونوئیدهای موجود در شکلات تلخ برای پوست نیز مفید هستند. این ترکیبات می‌نیروند به محافظت از پوست در برابر آسیب‌های ناشی از اشعه ماوراء بنفش خورشید، ترقی هیدراتاسیون و گردش خون کمک کنند.

منشا: blog.socialboat

۲۳۳۲۳۳



منشا: www.khabaronline.ir

یوبیک آنلاین
یوبیک آنلاین
مقاله‌ها: 7208

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *