شیر را سرد بنوشیم یا گرم؟



به نقل از یوبیک آنلاین، شیر در طب سنتی چین به دلیل خاصیت مغذی و مرطوب کنندگی شناخته شده است. اما مصرف زیاد شیر باعث افزایش رطوبت می شود. مخصوصاً وقتی شیر سرد در میان باشد، اثر رطوبت دو چندان می شود. رطوبت عملکرد طحال و معده را مختل می کند و دفع مایعات اضافی از بدن را دشوارتر می کند و باعث هضم ضعیف می شود. ‌

تابناک نوشت: رطوبت در طب سنتی چینی به عنوان یک عامل بیماری زا شناخته می شود. هنگامی که رطوبت در بدن جمع می شود و برای مدت طولانی باقی می ماند، می تواند باعث چاقی و بیماری های قلبی عروقی شود. ‌

برای جلوگیری از تجمع رطوبت، نوشیدن شیر گرم برای به حداکثر رساندن فواید تغذیه ای آن توصیه می شود. یک فنجان شیر گرم در عصر معده شما را آرام می کند و خواب شما را بهبود می بخشد.

47236



منبع: www.khabaronline.ir

یوبیک آنلاین
یوبیک آنلاین
مقاله‌ها: 7237

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *