
به نقل از پایگاه اندیشه و فرهنگ مبلغان، «محمدرضا فوادیان» کارشناس مسائل مهدوی ضمن بیان اهمیت توجه به امام عصر عجل الله تعالی فرجه در ماه رجب به تشریح دعای قرائت آن حضرت پرداخت. برای ایام رجب و بیان کرد: از وجود مبارک امام مهدی علیه السلام مانند سایر ائمه معصومین، صلوات و سلام. بر آنان صلوات ذکر شده است. برخی از این دعاها به ایام خاص اختصاص دارد، مثلاً در کتاب های «صحیفه مهدیه» (کتاب های متعددی به این نام وجود دارد) برای روز مبعث، عید سعید فطر، عید قربان، جمعه و ماه مبارک. ماه مبارک رمضان از امام مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) مناجات است. تعالی فرجه نقل شده است.
به روایت شبستان، وی تصریح کرد: معظم له نیز دعاهایی را مخصوص ایام ماه رجب ذکر کرده اند. از جمله دو دعای خاص که در این ماه خوانده می شود. از این دو دعا و دعا برای هر روز از ماه رجب، یکی دعایی است که گفته شده است برکات بسیار خداوند را ذکر کرده و شیخ عباس قمی آن را در مفاتیح الجنان آورده است که می فرماید: مستحب است این دعا را بخواند. هر روز از ماه رجب
فوادیان با اشاره به اعمال مسجد صعصاء که در مفاتیح الجنان آمده است، گفت: در این روایت آمده است که جمعی از امام مهدی (عج) در این مسجد دیده شدند که نماز می خواندند و سپس دعایی خواند. این دعا اینگونه آغاز می شود: «اللهم الرحمن الرحیم و الرحمن الرحیم… ای خدایی که دارای مواهب گوناگون، رحمت بیکران است. و قدرت کامل.” دعای دیگری از امام مهدی (عج) برای ماه رجب داریم که در مصباح کفعمی آمده و به «دعای رجبیه» معروف است.
یک کارشناس مسائل مهدوی با بیان اینکه این دعا را وکیل سوم حضرت مهدی (عج) یعنی «حسین بن روح نوبختی» نقل کرده است، خاطرنشان کرد: سید بن طاووس در اقبال الامال می گوید: از نمازهای یومیه ماه رجب که جدم ابی جعفر طوسی از ابن عیاش حسین بن روح نوبختی نقل کرده است. از امام زمان روایت شده که این دعا عبارت است از: محمد بن علی آل ثانی و فرزندانش علی بن محمد منتجب…» در این دعا، پیامبر خدا را به امام جواد و امام هادی علیهما السلام سوگند می دهد. این دعا بسیار کوتاه است و در مفاتیح الجنان نیز آمده است.
فوادیان یادآور شد: این دو دعا برای ماه رجب توسط امام مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) نقل شده است و چه خوب است منتظران در ماه رجب به این دو دعا توجه کنند. در این ماه از آنها غافل نشوید.
در بخشی دیگر از سخنان خود با اشاره به نقل قولی از مرحوم علامه طباطبایی (ره) بزرگترین مفسر قرآن در قرن معاصر و ماجرای مناظرات و مناظرات علمی ایشان با «هانری کوربین» خاورشناس فرانسوی. وی تصریح کرد: از علامه طباطبایی پرسیدند که شما همه اینها را با آقای هانری کربن در میان گذاشتید، آیا ایشان شیعه شدند؟ حضرت علامه فرمود: «نمی دانم؛ روزی رفتم نماز ظهر را بخوانم، دیدم دفتری از جیبش بیرون آورد و شروع به خواندن کرد، فرمود: نه! این دعای یک انسان کامل است که زمزمه می کند. آنها در این عصر و زمان به دعا با خدا می فرمایند: من نگاه کردم و دیدم دعای امام مهدی (عج) است.
کارشناس مرکز تخصصی مهدویت ادامه داد: ببینید یک خاورشناس فرانسوی دعای امام مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) را در دفتری برای خود می نویسد تا هر وقت می خواهد با خدا صحبت کند از کلماتی که ائمه معصومین علیهم السلام استفاده می کنند استفاده می کند. سن خوب نیست ما شیعیان با دعای آن حضرت آشنا نیستیم. حال از بسیاری از منتظران و عاشقان پیامبر بپرسید که دعای امام مهدی (عج) در ماه رجب چیست و آیا می خوانید؟ اغلب آنها نمی دانند.
حجت الاسلام فوادیان از ماه رجب به عنوان ماهی یاد کرد که از رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم نقل شده است که در این ماه دعا می کرد: «اللهم صلی الله علیه و آله و سلم فی ما رجب و انا رجب». شعبان و به رمضان برسیم… بار الها در ماه رجب و ما را در شعبان برکت ده و ما را به رمضان برسان. وی افزود: ماه رجب ماه است. استغفار، و اهل بیت علیهم السلام که کاملترین مردم در بندگی خدا هستند، به ما یاد داده اند که چگونه در این ماه با خدا صحبت کنیم و دعا کنیم و دعا کنیم بعد از هر دعای ماه رجب “یا من ارجوا لکل خیر…” می خوانند ببینید چه مضامین عالی و بلندی دارد.
وی تمامی دعاهای صادره از معصومین علیهم السلام را نورانی دانست و خاطرنشان کرد: اما وقتی می گوییم «امام زنده و حاضر است» یعنی امامی که در زمان ما زندگی می کند و من از قول معصوم استفاده می کنم. امام. من عموی هم سن او هستم و شاید خود پیامبر هم در این ماه همین دعاها را زمزمه می کند. حس و لطافت دیگری دارد. چه خوب است که دعای پیامبر اکرم را در این ماه در نظر بگیریم و خدای ناکرده ماه رجب نیاید و نرود و به دعاهایی که به ما می پردازد توجه نکنیم.
منبع: www.khabaronline.ir