
طبق نتایج این مطالعه ، مصرف مقادیر زیادی دارچین ممکن است خطرات ایجاد کند.
به گفته ایسنا ، شبانا خان ، دانشمند اصلی این مطالعه ، می گوید: “نگرانی ها از زمانی آغاز می شود كه مصرف كنندگان از بسیاری از مکمل های دارچین استفاده می كنند بدون مشورت با متخصص.” مصرف بیش از حد مکمل ها می تواند به سرعت داروی تجویز بدن را دفع کند و این باعث کاهش اثربخشی دارو می شود.
کارشناسان افزودند که روغن دارچین ، که معمولاً در مواد افزودنی معطر برای مواد غذایی و مواد بهداشتی یافت می شود ، در واقع خطری برای گیاهان و داروها ایجاد نمی کند ، اما پوست دارچین ، به ویژه دارچین دارچین ، یک دارچین ارزان تر است که به طور کلی از جنوب چین می آید ، می تواند یک ماده رقیق کننده داشته باشد.
یک مطالعه توسط این مطالعه و معاون مدیر مرکز ملی تحقیقات محصولات طبیعی در ایالات متحده می گوید: دارچین اصلی سریلانکا به دلیل محتوای کمتری از نظر کمتری خطرناک است.
وی خاطرنشان می کند که خاصیت رقیق کننده خون کومارین ممکن است برای افرادی که ضد انعقادی مصرف می کنند خطرناک باشد.
دارچین آسیاب موجود در سوپر مارکت ها معمولاً از Cassia Cinnamon ساخته می شود.
طبق گفته های مستقل ، دارچین مدتهاست که به دلیل فواید بالقوه سلامتی خود ، از جمله تنظیم سطح قند خون و خاصیت ضد التهابی که ممکن است در جلوگیری از دیابت مؤثر باشد ، شناخته شده است. با این حال ، نتایج این مطالعه بر اهمیت اعتدال در مصرف و مشاوره با پزشک قبل از اضافه کردن مکمل های دارچین دوز بالا به رژیم غذایی تأکید دارد.
شبانا خان تأکید کرد که افراد مبتلا به بیماری های مزمن طولانی مدت و به تدریج در حال رشد هستند ، مانند فشار خون بالا ، دیابت ، سرطان ، آرتروز ، آسم ، چاقی ، HIV (ایدز) یا افسردگی باید در مورد مصرف مکمل های دارچین با هر مکمل دیگر محتاط باشند.
وی توصیه می کند قبل از مصرف هرگونه مکمل با داروها ، با پزشک خود مشورت کنید زیرا مکمل ها برای درمان ، بهبود یا کاهش تأثیر بیماری ها طراحی نشده اند و بهتر است از ادویه ها با احتیاط استفاده کنید.
1
منبع: www.khabaronline.ir