عدم عزم سیاسی برای انصراف از بحران فقر / سال گذشته به نام آزادی اقتصادی. تعهدات دولتی به عموم مردم کاهش یافته است / 2 ٪ از جمعیت کشور گرسنه است



به گفته خبرگزاری اخبار آنلاین به گفته جمران ، حسین راغفر ، استاد دانشگاه و اقتصاددان در کنفرانس سالانه انجمن علوم سیاسی ایران که در دانشکده مطالعات جهانی دانشگاه تهران برگزار می شود ، گفت: “برابری منبع همه شرارت های اجتماعی است. نابرابری نابرابری است. نابرابری که به دلیل عوامل خارج از اراده و تحمیل شده است ، متهم اصلی به نابرابری و پیامدهای آن ساختار قدرت در جامعه است. “

اقتصاددانان گفتند: “در هر جوامع ، حاکمیت می تواند نابرابری را توجیه کند ، و این توجیهات توسط مردم پذیرفته می شود که چرا این وضعیت وجود دارد.” در دهه های اخیر ، نابرابری در جامعه افزایش یافته است ، در پنج سال گذشته تغییری در رویکرد اقتصادی این کشور رخ داده است و تعهدات دولت به افراد در بخش اقتصادی در قانون اساسی کاهش یافته است. به نام آزادی اقتصادی ، آزادی بیشتر هر روز به مردم محدود می شد. هیچ درگیری بین آزادی و امنیت وجود ندارد. تعریف آزادی چیست؟ “در تعریف اقتصادی آزادی ، آزادی آزادی انتخاب را تعریف می کند.”

استاد دانشگاه الزاهرا تأکید کرد که خشونت در جامعه یکی از پیامدهای نابرابری است و اظهار داشت: “در جامعه ای که فرصت ها به طور نابرابر توزیع می شوند ، به معنای رشد خشونت است. در شرایط فعلی ما شاهد رشد خشونت هستیم.” روز ما حوادث زیادی را می بینیم ، مانند قتل یک دانش آموز تهانی که قربانی نابرابری است و سیستم سیاسی مسئولیت این نابرابری را بر عهده دارد. “

وی با انتقاد از این نابرابری در جامعه ایران ، افزود: “بعضی از پنت هاوس ها یک ماشین لوکس و یک سفر تفریحی به سبد مصرف کننده بزرگ خود دارند و یک سبد کوچک در مقابل دیگران دارند.” روزانه چند قرص نان رایگان دریافت کنید. جمعیت زیادی مشکل گرسنگی دارند ، هفت درصد از جمعیت کشور گرسنه است ، به این معنی که درآمد آنها برای خوراک پرداخت نمی کند. “

راغفر گفت: “با وجود همه مسائل در جامعه ، راه حلی وجود دارد و می توان از این وضعیت خارج شد ، اما این یک عزم سیاسی است ، اکنون ما این عزم سیاسی را نمی بینیم.”

1



منبع: www.khabaronline.ir

یوبیک آنلاین
یوبیک آنلاین
مقاله‌ها: 7213

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *