
دکتر لیلا محسنی گفت که چهار مرحله را می توان در مورد گرم شدن گرما ارزیابی کرد و گفت که این مراحل به ترتیب شامل استرس گرما ، خستگی گرما ، گرما و سکته مغزی است.
ایسنا نوشت: به گفته متخصص فوریت های پزشکی ، فرسودگی گرما ابتدا با علائمی از جمله سرگیجه ، ضعف ، حالت تهوع ، گرفتگی عضلات ، نقاشی ها ، اسهال و استفراغ رخ می دهد و در صورت درمان ، مواردی مانند تنفس سریع ، کاهش عرق کردن ، پوست گرم و پوست خشک خواهیم دید.
افزایش علائم گرم شدن در صورت عدم دریافت مداخلات درمانی با کاهش آگاهی و کما فرد همراه است. بیمار همچنین ممکن است سلولهای عضلانی و نارسایی کلیه ایجاد کند.
توصیه این عضو هیئت علمی گروه پزشکی اورژانس دانشگاه علوم پزشکی شیراز برای جلوگیری از بروز نوشیدن نوشیدن مایعات زیادی ، به ویژه نوشیدنی های بدون گاز مانند آب و ماست. به دلیل دفع آب بدن ، مصرف نوشیدنی های کافئین و الکل را کاهش دهید. از غذاهای چرب و گرم و خوردن غذاهای شور خودداری کنید.
وی از مردم خواست كه میزان قرار گرفتن در معرض خورشید در معرض خورشید را كاهش دهند ، به خصوص در ساعات اوج نور خورشید تا حد امکان و در صورت حضور ، ضد آفتاب و ضد آفتاب توجه جدی را به خود جلب كنند.
Mohsenian همچنین گفت که به افرادی که فعالیت بدنی یا ورزش در برنامه خود را انجام می دهند نیز توصیه می شود علاوه بر استفاده از این تجهیزات محافظ نور خورشید ، لباس های خنک و سست بپوشند و به تدریج فعالیت بدنی خود را انجام دهند.
این پزشک پزشکی اورژانس دانشگاه علوم پزشکی شیراز همچنان به بیان راه هایی برای مقابله با شخص با گرما ادامه داد و گفت: “ابتدا لازم است فرد را با خونسردی منتقل کنید و آنها را دراز بکشید تا دراز بکشد و پای شخص را در بالای بدن قرار دهد ؛ تا آنجا که ممکن است دنبال کنید و دمای بدن آنها را با استفاده از ورق های مرطوب و نوشیدن آب لوارم کاهش دهید.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شیراز ، ایجاد فضایی برای جریان هوا در اطراف فرد گرم شده را با کمک یک فن ، کولر یا شیشه جلو و همچنین استفاده از کیسه یخی در مناطقی مانند کشاله ران ، زیر بغل و زیر زانو فرد ذکر کرد.
Mohsenian مناسب ترین نوشیدنی را برای کمک به فرد مبتلا به گرما توصیف کرد ، که در صورت دسترسی به داروخانه ، می توان با ترکیب یک قاشق چایخوری نمک و هشت قاشق غذاخوری شکر در یک لیتر آب آشامیدنی تهیه کرد و می تواند وضعیت فرد را به میزان قابل توجهی بهبود بخشد.
وی افزایش دمای محیط را به بالای 2 درجه سانتیگراد و همچنین رطوبت زیاد در محیط به عنوان دلایل گرم شدن در افرادی که سیستم خنک کننده بدن ممکن است در مواجهه با این شرایط و به عنوان یک موقعیت خطرناک زندگی نتواند گرما را دفع کند ، ذکر کرد.
پزشک پزشکی اورژانس ، سالمندان ، کودکان و مادران باردار را به عنوان گروههای خطرناک که باید در این فصل از گرمای آنها مراقبت کنیم ، توصیف کرد و تأکید کرد: به ویژه ، حضور این افراد در ماشین ساخته شده ماشین خطر جدی برای گرم شدن و عواقب نامطلوب آن است. در طی 5 دقیقه ، دمای ماشین پارک شده به بیش از 2 درجه افزایش یافته است و این شرایط برای کودکان می تواند در معرض خطر مرگ باشد که باید توجه جدی به این امر داشته باشد.
۱۴۱۴
منبع: www.khabaronline.ir