
به نقل از گزیوبیک آنلاین، نان انرژی خوبی به شما می دهد، اما اگر بخواهید در مصرف آن زیاده روی کنید، تاثیرات منفی روی بدن شما می گذارد که در این قسمت به شما معرفی می کنیم که نشان می دهد زیاد از نان استفاده می کنید. .
به نقل از بهداشت نیوز، افرادی که از مشکلاتی مانند سلیاک رنج می برند و مدام احساس نفخ و یبوست می کنند، احتمالا بیش از حد از نان استفاده می کنند. اگر اغلب احساس می کنند که باید به توالت بروند، اما معده آنها کار نمی کند. ممکن است به گلوتن آلرژی داشته باشید که با مصرف گندم و سایر غلات اتفاق می افتد. البته اگر در مصرف آنها زیاده روی کرده باشید.
غلاتی مانند نان سفید، برنج سفید و کراکر کالری بالایی دارند، اما به دلیل محتوای قند بالایی که دارند، شما را به خوردن بیشتر میل می کنند. به همین دلیل است که وقتی ناراحت یا استرس دارید، بیشتر غذا می خورید تا احساس بهتری داشته باشید و در نتیجه، اگر احساس می کنید در حال غذا خوردن هستید اما همچنان گرسنه هستید، احتمالاً به این دلیل است که زیاد نان می خورید.
افزایش سطح کلسترول
مصرف زیاد نان می تواند عاملی برای افزایش سطح کلسترول باشد. بنابراین، شما باید بسیار مراقب باشید و در استفاده از آنها زیاده روی نکنید. به خصوص نان های صنعتی که در صورت مصرف طولانی مدت و زیاد به بدن آسیب وارد می کنند.
چین و چروک و مشکلات پوستی
غذاهایی مانند ماکارونی، برنج سفید و رشته فرنگی باعث ایجاد چین و چروک در پوست می شوند زیرا از آرد سفید درست می شوند. مطالعات نشان می دهد که مصرف زیاد آنها خطر ابتلا به آکنه را تا 30 درصد افزایش می دهد. دلیل این امر وجود قند زیاد در این مواد است که باعث افزایش سطح انسولین می شود. افرادی که شکر زیادی مصرف نمی کنند معمولا با این مشکلات مواجه نمی شوند.
خواب آلودگی بیش از حد بعد از غذا
هنگامی که در رژیم غذایی خود نان زیادی مصرف می کنید، میزان انسولین آزاد شده در جریان خون افزایش می یابد. انسولین به ماندن تریپتوفان در خون کمک می کند. تریپتوفان یک اسید آمینه است که به تولید سروتونین و ملاتونین، دو انتقال دهنده عصبی تقویت کننده خلق و خو، کمک می کند. آنها همچنین خواب را تقویت می کنند و چرخه خواب و بیداری شما را تنظیم می کنند، بنابراین اگر بعد از غذا بیش از حد احساس خواب آلودگی و آرامش می کنید، احتمالاً نان زیادی خورده اید.
فشار خون بالا
از هر 10 نفر 9 نفر نمک را بیش از حد مجاز مصرف می کنند و مصرف نان آنها بیش از حد نرمال است که اساساً عامل بروز مشکلاتی مانند فشار خون بالا است، زیرا نان حاوی نمک است و مصرف بیش از حد آن در کنار غذاهای فرآوری شده باعث بالا رفتن آن می شود. فشار خون.
وضعیت ذهنی ناپایدار
نان ها به دلیل داشتن قند زیاد این توانایی را دارند که خلق و خوی شما را بشکنند و به یکباره احساس بدی در شما ایجاد کنند، زیرا روی مغز و ذهن شما تأثیر می گذارد و مشکلات روحی ایجاد می کند. افرادی که به گندم حساس هستند بیشتر در معرض مشکلاتی مانند اسکیزوفرنی، بیماری دوقطبی، افسردگی و اضطراب هستند که بسیاری از آنها با رژیم غذایی بدون لبنیات یا گندم برای بهبود روحی درمان می شوند.
233233
منبع: www.khabaronline.ir