
به نقل از یوبیک آنلاین، زردچوبه یکی از گیاهان پرخاصیتی است که به دلیل خواص دارویی و درمانی از قدیم الایام مورد استفاده بوده است. مواد فعال موجود در این ادویه که کورکومین نام دارد، یک آنتی اکسیدان قوی است که خاصیت ضد التهابی دارد.
به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، یافته های محققان نشان داده است که زردچوبه درد مفاصل را تسکین می دهد و زخم های داخلی را التیام می بخشد. کارشناسان می گویند که نباید بیش از یک قاشق چای خوری زردچوبه در روز مصرف کنید، زیرا مصرف زیاد آن می تواند منجر به مشکلات سلامتی شود.
در این مقاله به شایع ترین عوارض مصرف زردچوبه می پردازیم:
1- ناراحتی معده: زردچوبه بدن را گرم می کند و در عین حال می تواند باعث التهاب در معده شود. این در نهایت منجر به درد شکم و گرفتگی عضلات می شود.
2- افزایش خطر ابتلا به سنگ کلیه: زردچوبه حاوی ترکیباتی به نام اگزالات است که می تواند خطر ابتلا به سنگ کلیه را در فرد افزایش دهد. در واقع اگزالات با کلسیم ترکیب می شود و اگزالات کلسیم نامحلول را در بدن تشکیل می دهد. تشکیل این ترکیب اولین مرحله در بروز سنگ کلیه است.
3- تهوع و اسهال: کورکومین موجود در زردچوبه می تواند باعث ایجاد مشکلاتی در دستگاه گوارش و ایجاد حالت تهوع و اسهال در فرد شود.
4- بروز آلرژی: برخی از ترکیبات موجود در زردچوبه می تواند باعث ایجاد حساسیت در افراد و علائمی مانند جوش و مشکلات تنفسی در آنها شود. آلرژی در این افراد می تواند شامل حساسیت های پوستی و گوارشی باشد.
5- کمبود آهن: تحقیقات دانشمندان نشان داده است که مصرف زیاد زردچوبه باعث اختلال در روند جذب آهن می شود. بنابراین افرادی که از فقر آهن و کم خونی رنج می برند در مصرف این ادویه زیاده روی نکنند.
اگرچه مصرف زیاد زردچوبه می تواند عوارضی برای بدن داشته باشد، اما این ادویه دارای خواص بی شماری است. بنابراین مصرف منظم و کم آن می تواند سلامت عمومی بدن را بهبود بخشد.
233233
منبع: www.khabaronline.ir