
برخی از غذاها وجود دارد که متخصصان گوارش تقریباً هرگز نمی خورند.
ایسنا در یک خبرنامه نوشت: این غذاها با چند بار زندگی شما را کوتاه نمی کنند ، اما پزشکان دستگاه گوارش معمولاً از آنها اجتناب می کنند. در اینجا برخی از آنها آورده شده است:
– گوشت قرمز فرآوری شده
مصرف گوشت قرمز فرآوری شده خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ و پولیپ های روده را افزایش می دهد. این گوشت ها از نظر چربی اشباع زیاد هستند. اگر آنها را نیز مصرف می کنید ، باید مراقب مصرف خود باشید: افرادی که روزانه بیش از 5 گرم مصرف می کنند در معرض خطر بیشتری از سرطان روده بزرگ قرار دارند. به گفته کارشناسان ، مصرف این گوشت ها بیش از چهار بار در هفته می تواند خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را تا 5 ٪ افزایش دهد.
– ماهی یا مرغ سرخ شده
مطالعات نشان داده است که روغن سرخ شده می تواند ترکیب میکروبیوم روده را مضر کند و منجر به ایجاد آترواسکلروز (تجمع چربی و سایر مواد موجود در رگها) شود. این تجمع طولانی مدت می تواند منجر به حمله قلبی یا سکته مغزی شود.
– نوشیدنی
اگر مصرف نوشیدنی یا نوشیدنی های شیرین بخشی از عادت های روزانه شما است ، ممکن است زمان آن باشد که آن را کنار بگذارید. به گفته کارشناسان ، این نوشیدنی ها با بیماری های مزمن مانند دیابت و بیماری های قلبی همراه است. آنها همچنین اغلب باعث ایجاد علائم دستگاه گوارش مانند نفخ و ریفلاکس می شوند ، به خصوص هنگامی که آنها گازدار و کافئین هستند.
– نان سفید
مطالعات به وضوح نشان داده اند که مصرف بیش از حد گوشت قرمز و فرآوری شده و غلات تصفیه شده (مانند نان سفید) خطر ابتلا به بیماری هایی مانند “دیورتیکولیت” (التهاب کیسه های کوچک در دیواره روده) را افزایش می دهد. رژیم غذایی پر از گوشت قرمز و غلات تصفیه شده نه تنها به سلامت روده آسیب می رساند ، بلکه خطر ابتلا به دیابت ، بیماری های قلبی و سرطان به ویژه سرطان روده بزرگ را نیز افزایش می دهد.
1
منبع: www.khabaronline.ir