غذاهایی که حافظه را تقویت می کنند



به نقل از آنلاین سلامت نیوز، تحقیقات نشان می دهد که توانایی به حداکثر رساندن عملکرد حافظه ممکن است با آنچه می خورید مرتبط باشد. در این مقاله درباره غذاهای مفید برای مغز بیشتر بخوانید.

میوه ها

توت ها سرشار از آنتی اکسیدان هایی هستند که می توانند از مغز در برابر آسیب های اکسیداتیو محافظت کنند و از پیری زودرس و زوال عقل که حافظه را ضعیف می کند، جلوگیری می کند. در همین حال، زغال اخته منبع غنی آنتوسیانین و سایر فلاونوئیدها است که می تواند عملکرد مغز را بهبود بخشد.

انگور سرشار از رسوراترول است که یک ترکیب تقویت کننده حافظه است. انگور کنکورد سرشار از پلی فنول است که توانایی تقویت عملکرد مغز را دارد.

هندوانه دارای غلظت بالایی از لیکوپن، آنتی اکسیدان دیگر است. هندوانه همچنین منبع خوبی از آب است که برای سلامت مغز مفید است.

آووکادو میوه‌ای سرشار از چربی تک غیراشباع است که مصرف متوسط ​​آن با کمک به بهبود سطح کلسترول خون، عملکرد حافظه را بهبود می‌بخشد.

سبزیجات

چغندر سرشار از نیترات است، یک ترکیب طبیعی که می تواند رگ های خونی را گشاد کند و اجازه می دهد اکسیژن بیشتری به مغز برسد.

سبزی‌های تیره و برگ‌دار به‌خاطر آنتی‌اکسیدان‌هایی مانند ویتامین C شناخته می‌شوند و نشان داده شده است که از دست دادن حافظه مرتبط با افزایش سن را کاهش می‌دهند. این سبزی ها همچنین سرشار از فولات هستند که با کاهش التهاب و بهبود گردش خون در مغز می تواند حافظه را بهبود بخشد.

غلات کامل و حبوبات

گندم کامل، کوسکوس گندم کامل، نخود، جو دوسر، سیب زمینی شیرین و لوبیا سیاه نمونه هایی از کربوهیدرات های پیچیده هستند. این کربوهیدرات ها سرشار از ویتامین B هستند که حافظه را بهبود می بخشد.

غذاهای دریایی

ماهی های چرب سرشار از اسیدهای چرب امگا 3 برای سلامت قلب هستند. همچنین ثابت شده است که خوردن ماهی یک یا دو بار در هفته باعث بهبود حافظه می شود.

گیاهان یا دانه ها

دانه های کاکائو منبع غنی فلاونوئیدها هستند که به ویژه در جلوگیری از آسیب های ناشی از افزایش کلسترول LDL، محافظت از پوشش سرخرگ ها و جلوگیری از لخته شدن خون بسیار مهم هستند. کاکائو همچنین حاوی آرژنین است، ترکیبی که گشاد شدن رگ های خونی را افزایش می دهد.

رزماری جریان خون به مغز را افزایش می دهد، تمرکز و حافظه را بهبود می بخشد. عطر نعناع حافظه را نیز بهبود می بخشد.

دانه های کنجد منبع غنی اسید آمینه تیروزین است که برای تولید دوپامین، یک انتقال دهنده عصبی مسئول هوشیاری مغز و حفظ حافظه ضروری است.

233236



منبع: www.khabaronline.ir

یوبیک آنلاین
یوبیک آنلاین
مقاله‌ها: 7224

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *