غذاهایی که شما را زودتر بزرگتر می کنند



طبق نقل از خبری ، نتایج یک مطالعه جدید غذاهای فوق العاده پردازش شده را برای تسریع در پیری بیولوژیکی در نظر می گیرد و نشان می دهد که اثرات آن فراتر از تغذیه نامناسب است.

ایسنا در یک خبرنامه نوشت: “این مطالعه بیش از 6000 شرکت کننده را مورد بررسی قرار می دهد ، و محققان معتقدند افرادی که بیش از محصولات فوق العاده مصرف می کنند از نظر بیولوژیکی از سن تقویم خود پیرتر هستند.” پردازش و مواد افزودنی صنعتی ممکن است عملکردهای فیزیولوژیکی خاصی را مختل کرده و منجر به پیری سریعتر در سطح سلولی شود.

محققان بیش از 5 نشانگر بیولوژیکی خون را برای ارزیابی سن بیولوژیکی مورد بررسی قرار داده اند ، که منعکس کننده وضعیت فیزیولوژیکی واقعی بدن مانند اندام ها ، بافت ها و سیستم ها است. این بدان معنی است که سن بیولوژیکی فرد می تواند بالاتر یا کمتر از سال واقعی افراد باشد.

غذاهای فوق العاده غذاهایی هستند که به طور جزئی یا کاملاً با موادی که معمولاً در آشپزخانه استفاده نمی شوند ، مانند پروتئین های هیدرولیز ، مالتودوکسترین ، از چربی های هیدروژنات ساخته شده اند و به طور کلی حاوی مواد افزودنی مختلفی مانند رنگ ، آنتی اکسیدان ها ، مواد نگهدارنده و طعم دهنده هستند.

غذاهای فوق العاده نه تنها شامل میان وعده های بسته بندی شده یا نوشیدنی های شیرین ، بلکه در ظاهر محصولات “بی ضرر” مانند نان های بسته بندی شده ، ماست میوه ، برخی از غلات صبحانه و گزینه های گوشت نیز هستند. مصرف بیش از حد غذاهای فوق العاده پردازش شده با شتاب قابل توجهی در پیری بیولوژیکی شرکت کنندگان در این مطالعه همراه است و افراد از نظر بیولوژیکی پیرتر از سن تقویم واقعی خود هستند.

به گفته وزارت بهداشت وزارت بهداشت ، سن بیولوژیکی بدن ما در واقع “ساعت داخلی” بدن ما است که می تواند سریعتر یا کندتر از سالهای مشخص شده در تقویم تیک بزند و وضعیت واقعی سلامت فرد را منعکس کند.

این غذاها علاوه بر ناکافی بودن ، تحت پردازش شدید صنعتی ، شکر ، نمک و چربی های اشباع یا ترانس را دارند که در واقع ماتریس غذایی آنها را تغییر می دهد و در نتیجه فیبر را از دست می دهد. این می تواند عواقب مهمی برای یک سری از عملکردهای فیزیولوژیکی مانند متابولیسم گلوکز و ترکیب و عملکرد میکروبیوتای روده داشته باشد. همچنین ، این محصولات اغلب در بسته های پلاستیکی پیچیده می شوند و بنابراین به مواد سمی برای بدن تبدیل می شوند.

این نتایج انجمن های بین المللی تغذیه را تشویق می کند تا توصیه های فعلی رژیم را ارزیابی کنند. این توصیه ها باید شامل هشدارها در مورد محدود کردن مصرف برخی از غذاهای فوق العاده پردازش شده در رژیم غذایی روزانه باشد.

1



منبع: www.khabaronline.ir

یوبیک آنلاین
یوبیک آنلاین
مقاله‌ها: 8382

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *