
دانشگاه سیدنی گفت: این مطالعه اولین مطالعه ای است که مستقیماً این رژیم ها را با کاهش توانایی جهت گیری انسان ، عملکرد کلیدی هیپوکامپ مغز ، مناطقی از مغز که مرکز احساسات و حافظه هستند ، مرتبط می کند.
به گفته رویترز ، به گفته سرپرست مطالعه ، دومینیک ترن ، “این مطالعه شامل دو دانش آموز 5 تا 5 ساله بود که پرسشنامه های رژیم غذایی ، آزمایش حافظه فعال و بررسی شاخص توده بدنی را قبل از حرکت روی پیچ و خم واقعیت مجازی انجام دادند.”
براساس این مطالعه ، افرادی که مقادیر زیادی قند تصفیه شده و چربی های اشباع شده مصرف کرده اند ، پس از آزمایش های متعدد ، در به یاد آوردن محل شیء پنهان به طور قابل توجهی بدتر بودند.
تران گفت: “این نشان می دهد که یک رژیم غذایی پر قند و چربی می تواند هیپوکامپ را حتی در بزرگسالان جوان مختل کند و اخبار دلگرم کننده این است که احتمالاً این اثرات از طریق تغذیه سالم قابل برگشت است.”
وی گفت: “تغییرات رژیم غذایی می تواند سلامت هیپوکامپ را بهبود بخشد و در نتیجه توانایی ما در جهت گیری در محیط ما مانند کاوش در یک شهر جدید یا یادگیری یک مسیر جدید در خانه را بهبود بخشد.”
وی گفت: “این یافته ها به شواهد فزاینده ای می افزاید: رژیم های ناسالم نه تنها خطرات سلامت جسمی را افزایش می دهند ، بلکه بر عملکرد مغز نیز تأثیر منفی می گذارد ، حتی در اوایل بزرگسالی که معمولاً عملکرد شناختی قوی است.”
ترن بر اهمیت انتخاب رژیم غذایی برای حفظ سلامت مغز و جلوگیری از کاهش شناختی تأکید کرد.
233233
منبع: www.khabaronline.ir