
باشگاه روزنامه نگاران جوان ؛ کارشناسان معتقدند که کلسترول LDL بالا می تواند ژنتیکی باشد ، اما سبک زندگی و عادت های غذایی درگیر است.
آنها همچنین توضیح می دهند که غذاهای گیاهی ، به ویژه غذاهای غنی از فیبر محلول ، چربی های سالم و آنتی اکسیدان ها ، به طور طبیعی می توانند به کاهش سطح کلسترول LDL کمک کنند.
1 بادام
بادام حاوی چربی های سالم ، فیبر ، ویتامین ها و مواد معدنی است و گفته می شود که کلسترول بد و به طور کلی کلسترول را کاهش می دهد زیرا از نظر آنتی اکسیدان ها زیاد است.
بادام همچنین به مبارزه با التهاب در بدن کمک می کند ، زیرا فیبر آن در دستگاه گوارش به کلسترول متصل می شود و به خارج کردن آن از بدن کمک می کند و مستقیماً جذب کلسترول در جریان خون را کاهش می دهد.
همچنین از ویتامین E بسیار زیاد است ، که از کلسترول لیپوپروتئین اکسیداسیون کم چگالی (LDL) جلوگیری می کند ، که یک گام اصلی در تشکیل پلاک در شریان ها است.
2. جو دوسر
کاسه یکی از بهترین غذاهای طبیعی برای کاهش کلسترول بد است. این ماده حاوی یک فیبر محلول منحصر به فرد به نام بتا -گلوکان است که یک ماده مانند ژل را در روده تشکیل می دهد که به اسیدهای کلسترول و صفراوی متصل می شود و به حذف آنها از بدن کمک می کند.
این فرایند باعث کاهش سطح کلسترول LDL مضر بدون کاهش سطح کلسترول HDL می شود.
Baunts همچنین التهاب و استرس اکسیداتیو را کاهش می دهد ، عملکرد رگ های خونی را بهبود می بخشد و در صورت ترکیب با یک رژیم غذایی سالم ، فشار خون را کاهش می دهد.
1 لوبیا
لوبیا مانند عدس ، لوبیا ، نخود فرنگی و نخود فرنگی گزینه های خوبی برای کاهش کلسترول طبیعی است. آنها سرشار از فیبر محلول ، پروتئین گیاهی و مواد مغذی برای قلب هستند و گزینه ای ایده آل برای رژیم های کنترل کلسترول هستند.
تجزیه و تحلیل متا منتشر شده در مجله انجمن پزشکی کانادا نشان داد که خوردن یک فنجان حبوبات روزانه در طی چند هفته سطح کلسترول بد را کاهش می دهد.
انجمن قلب آمریکا تأکید می کند که گنجاندن لوبیا در یک رژیم غذایی سالم برای قلب به کاهش سطح کلسترول خون کمک می کند ، که یکی از اصلی ترین دلایل بیماری های قلبی است.
تحقیقات نشان می دهد که خوردن حدود 2 گرم حبوبات در هفته (حدود یک و نیم فنجان) مزایای قلبی عروقی بهینه را فراهم می کند.
1 آووکادو
آووکادو به پایین آمدن کلسترول بد کمک می کند در حالی که در عین حال سلامت کلی قلب را بهبود می بخشد. آووکادو یکی از معدود میوه هایی است که از نظر قلب ، فیبر و آنتی اکسیدان ها وجود دارد که همگی با هم همکاری می کنند تا از سطح کلسترول بهینه پشتیبانی کنند.
یک مطالعه طولانی ، که در مجله انجمن قلب آمریکا منتشر شده است ، همچنین نشان داد که مصرف یک آووکادو به طور قابل توجهی سطح کلسترول بد را در افراد دارای اضافه وزن کاهش می دهد.
1. توت ها
شکی نیست که انواع توت ها برای کاهش طبیعی کلسترول بد عالی هستند. آنها از نظر فیبر محلول ، آنتی اکسیدان ها و پلی فنول ها بالا هستند که همگی از سلامت قلب و سطح کلسترول پایین پشتیبانی می کنند.
زغال اخته ، انواع توت های قرمز و توت فرنگی حاوی آنتوسیانین ها هستند که از اکسیداسیون کلسترول LDL جلوگیری می کنند و التهاب در رگ های خونی را کاهش می دهند.
مطالعه ای که در مجله آمریکایی تغذیه بالینی منتشر شده است نشان می دهد که خوردن انواع توت ها به طور قابل توجهی روزانه باعث کاهش سطح کلسترول LDL و بهبود سطح کلسترول HDL می شود.
شایان ذکر است که سطح بالای کلسترول LDL در شریان ها خطر ابتلا به بیماری های قلبی و سکته مغزی را افزایش می دهد و به طور قابل توجهی بر سلامت انسان تأثیر می گذارد و تهدیدی برای زندگی است.
1
منبع: www.khabaronline.ir