غذاهای تقویت کننده جنسی از دیدگاه طب سنتی


فاخره بهبهانی: دکتر محمدعلی زارعیان کارشناس طب سنتی و استادیار دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد در گفت و گو با یوبیک آنلاین گفت: از دیدگاه طب سنتی ابتدا باید غذاهای مناسب برای تقویت قوای جنسی. از همه مغذی باشد ثانیاً، مزاج آن باید نسبتاً گرم و نه شدیداً گرم باشد، زیرا گرمای شدید نه تنها به تقویت جنسی کمک نمی کند، بلکه نعوظ را مختل می کند و سومین ویژگی که در ایجاد نعوظ و تحریک جنسی نقش دارد، نفخ غذا است. . برخی از غذاها دو خاصیت خوب دارند و باید با غذاهایی که خاصیت سوم را دارند ترکیب شوند تا بهترین اثر را داشته باشند. مثلاً پیاز گرم و پفکی است اما تغذیه کمی دارد و باید با گوشت یا زرده تخم مرغ که تغذیه بیشتری دارد مصرف شود. شلغم، زرده و نخود هر سه ویژگی را دارند و در منابع مختلف استفاده از آنها برای تقویت قوای جنسی پیشنهاد شده است.

ماست، تقویت کننده یا تضعیف کننده؟

جالب است بدانید برخی از غذاهای سرد مزاج نیز بر اساس اقدامات خاصی می توانند به تقویت قوای جنسی کمک کنند. این متخصص می گوید: غذاهای سرد مزاج با افزودن ادویه های تند و یا مصرف شده توسط افراد گرم مزاج، غذاهای مناسبی برای تقویت قوای جنسی خواهند بود. مثلاً ماست برای گرم مزاجان نقش مقوی دارد زیرا گرمای زیاد مزاج را تعدیل می کند و انسان را به حد تعادل جنسی می رساند اما این غذا در افراد سرد مزاج قوای جنسی را ضعیف می کند.

غذاهای تقویت کننده جنسی از دیدگاه طب سنتی

در مورد چربی ها چطور؟

دکتر زارعیان در پاسخ به این سوال که آیا چربی ها مقوی اسپرم و سلامت جنسی هستند؟ وی بیان می کند که تاثیر مصرف چربی بر قدرت جنسی را باید از جنبه های مختلف بررسی کرد. بسیاری از غذاهای چرب هر سه ویژگی مغذی بودن، گرم بودن و نفخ را دارند. بر این اساس، آنها در بسیاری از ترکیبات پیشنهادی برای تقویت قوای جنسی مناسب هستند. چربی ها پیش ساز هورمون های جنسی مهم مانند تستوسترون و استروژن هستند و مصرف مقدار مناسب آنها برای حفظ سلامت جنسی ضروری و اجتناب ناپذیر است. به همین دلیل است که در منابع تغذیه ای توصیه می شود که میزان مناسب توده چربی بدن زنان برای باروری کمتر از 25 درصد وزن بدن نباشد. اما مصرف زیاد چربی ها باعث هضم ضعیف و کاهش تولید پیش سازهای مناسب برای تولید اسپرم در مردان می شود که یکی از عوامل ضعف جنسی است.

نه به کره و خامه و روغن کرمانشاهی

مطالعات نشان می دهد که مصرف زیاد اسیدهای چرب اشباع و ترانس می تواند خطر ناباروری را افزایش دهد و مصرف بیش از حد چربی ها به ویژه روغن های جامد (هیدروژنه)، کره، خامه، دوغ و یا استفاده مداوم و مکرر از روغن کرمانشاهی می تواند مقاومت را افزایش دهد. بدن به انسولین و کاهش غلظت اسپرم ختم می شود. با توجه به توصیه این متخصص، رعایت اعتدال در مصرف غذاهای مختلف بسیار مهم است، به خصوص که بسیاری از حکیمان هشدار داده اند که بسته به قدرت جنسی بدن، غذاها در درازمدت منجر به ضعف قوای جنسی می شود.

47232



منبع: www.khabaronline.ir

یوبیک آنلاین
یوبیک آنلاین
مقاله‌ها: 8763

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *