
براساس این خبر ، کارشناسان همچنین تصدیق می کنند که خوردن تعدادی از غذاها می تواند در افزایش یا کاهش سرطان پستان نقش داشته باشد.
ایسنا در یک خبرنامه نوشت: طبق گفته وزارت بهداشت وزارت بهداشت ، تعدادی از عوامل تغذیه ای در توسعه سرطانها از جمله سرطان پستان از جمله: از جمله:
1. چربی بیش از حد ، به خصوص چربی های اشباع شده (روغن نباتی جامد ، روغن حیوانات ، کاج و شام)
2. مصرف بیش از حد محصولات گوشتی مانند سوسیس و سوسیس
1. مصرف گوشت قرمز بیش از حد
1. مصرف زیاد قندهای ساده (شکر ، شکر ، مربا و غیره)
1. گرمای زیاد و استفاده مکرر از روغن برای سرخ کردن
1. مصرف غذاهای نمکی و همچنین غذاهای شور یا دودی
1. چاقی و اضافه وزن که خطر ابتلا به سرطان پستان را در زنان یائسه چند برابر می کند.
توصیه های تغذیه ای برای پیشگیری از سرطان پستان عبارتند از:
1. مصرف دانه های کامل (غلات کامل) و لوبیا
2. مصرف سبزیجات بیش از حد در روز (1-5 وعده غذایی در روز)
1. غذاهای حاوی ویتامین A ، بتا -کاروتن و ویتامین C (در سبزیجات و میوه های تازه فراوان) خطر ابتلا به سرطان را به دلیل ترکیبات آنتی اکسیدانی کاهش می دهند.
1. بیش از 5 بار در هفته گوشت قرمز مصرف نکنید و بیشتر ماهی و مرغ مصرف کنید.
1. در طول روز از لبنیات کم استفاده کنید
1. مصرف غذاهای امگا -3 مانند انواع ماهی (کد ، ماهی ، ساردین) و توده ها
1. حداقل 5 دقیقه فعالیت بدنی در هفته (2 روز در هفته و 2 دقیقه)
همچنین غذاهای مفید برای جلوگیری از سرطان پستان عبارتند از:
قارچ ؛ قارچ ها حاوی نوعی آنتی اکسیدان قوی هستند که از بدن در برابر سلولهای سرطانی پستان محافظت می کند.
2. کلم بروکلی ؛ محققان دریافتند که آنتی اکسیدان های موجود در کلم ، به ویژه کلم بروکلی ، سلولهای سرطانی را از بین می برد و از رشد آنها در بدن جلوگیری می کند.
1. دانه های انار ؛ آنتی اکسیدان های انار می توانند آنزیمی را که در ایجاد سرطان پستان نقش دارد ، مهار کند.
1 لوبیا ؛ مصرف زیاد حبوبات با کاهش خطر ابتلا به سرطان پستان همراه است.
1. گردو ؛ خوردن روزانه گردو به دلیل اسیدهای چرب امگا -3 ، آنتی اکسیدان ها و سایر مواد مفید می تواند از پیشرفت غدد سرطان پستان جلوگیری کند.
1. تخم مرغ ؛ تخم مرغ حاوی یک ماده مغذی ضروری به نام کولین است که از نظر زرده تخم مرغ زیاد است و خطر ابتلا به سرطان پستان را 5 ٪ کاهش می دهد.
1
منبع: www.khabaronline.ir