
التهاب فصلی مخاط بینی و مشکلاتی مانند آبریزش بینی ، خارش ، عطسه و سرفه معروف به تب یونجه هنگامی اتفاق می افتد که سیستم ایمنی بدن برای مقابله با این عوامل ، که می توان آن را عوامل بیرونی و خارجی نامید ، مواد خطرناک و ترشح شده در خون محسوب می شود.
کنترل علائم آلرژی با داروهای درمانی
ایرنا در یک خبرنامه نوشت: هیچ فصل خاصی برای آلرژی وجود ندارد ، آلرژی بسته به محل زندگی و نوع آلرژن ها ممکن است متفاوت باشد ، با این حال ، در بسیاری از آلرژی های بهاری ، که زمان تولید گرده های گیاهی است ، با علائمی مانند التهاب مخاط بینی و تب یونجه.
به گفته محققان ، علائم آلرژی بهاری می تواند از اوایل مارس تا اواخر تابستان ادامه یابد ، اگرچه این علائم در هر زمان از سال ممکن است در افرادی که به مواد مانند گرد و غبار ، موهای حیوان خانگی یا قالب حساسیت دارند ، رخ دهد.
در بعضی از مناطق گرده افشانی گیاهان در ابتدای بهار ، عوامل حساسیت بسیار متفاوت هستند ، بنابراین آلرژی های فصلی همزمان شروع می شوند. در برخی مناطق ، آلرژی ممکن است در پاییز به دلیل آب و هوا در منطقه و نوع گیاهان محیطی رخ دهد.
حساسیت فصلی بیشتر با آبریزش بینی و چشم ها همراه است ، تنگی نفس ، عطسه ، سرفه ، قرمزی چشم ، خارش ،یر و سایر علائم ، آلرژی ها در واقع یک واکنش شدید سیستم ایمنی بدن هستند ، هنگامی که بدن وارد بدن می شود ، ورود آلرژن ها به بدن باعث افزایش ترشح تاریخی می شود.
هیستامین یک ترشح داخل وریدی است که با تحریک اعصاب ، پیام را در سراسر بدن پخش می کند و سیستم ایمنی بدن را تحریک می کند. تنها راه برای درمان آلرژی ، جلوگیری از آلرژن ها است ، درمان های دارویی فقط علائم آلرژی را کنترل می کنند و قطعی نیستند.
آلرژی های فصلی نیز با مواد غذایی همراه است ، بسیاری از غذاها فقط ممکن است آلرژی را تشدید کنند ، نه اینکه باعث آن شوند ، یا برعکس ، علائم آلرژی فصلی را کاهش می دهند اما هیچ تاثیری ندارند.
غذای تشدید آلرژیک
افراد مبتلا به آلرژی به گل و گیاهان ممکن است با مصرف میوه و سبزیجات تازه ، خارش و تورم در لب ، زبان ، گلو و سقف دهان و دندان ایجاد کنند. این نوع حساسیت در بزرگسالان نسبت به کودکان شایع تر است. شدت علائم در افراد متفاوت است و معمولاً تهدید کننده زندگی نیست ، اما به ندرت ممکن است باعث آنافیلاکسی شود (نوع شدید علائم آلرژی که می تواند منجر به مرگ شود) ، و میوه ها و سبزیجات پخته شده معمولاً بهتر تحمل می شوند.
از جمله میوه ها و سبزیجات که ممکن است آلرژی های فصلی را تشدید کند و باعث خارش و تورم شود ، از جمله سیب ، هویج ، کرفس ، گوجه فرنگی ، فندق ، خربزه ، موز ، گیلاس ، زردآلو ، گوجه فرنگی سبز و هلو. عدم استفاده یا استفاده کمتر از این مواد در هنگام گرده افشانی گیاهان و آلرژی های فصلی ، تحمل این شرایط را برای بیمار آسان تر می کند ، تنها راه برای درمان آلرژی ، جلوگیری از ماده آلرژی زا است.بشر
مطالعه ای که توسط انستیتوی ملی بهداشت منتشر شده است نشان می دهد که عدم تنوع در میکروبیوتای روده یا باکتری های خوب در روده بزرگ با آلرژی های فصلی همراه است ، روده ها می توانند تأثیر مستقیمی در عطسه ، خارش و سایر علائم آلرژی فصلی داشته باشند ، بنابراین تمرکز روی روده بزرگ می تواند مهم باشد.
شدت آلرژی ها را با غذاهای مفید کاهش دهید
در حالی که بهترین زمان برای شروع رشد جمعیت باکتری های روده خوب قبل از شروع آلرژی فصلی ، در ماه سوم بهار می توانید اقداماتی را برای کاهش شدت علائم خود انجام دهید ، غذاهایی که می توانند به بهبود شرایط روده بزرگ و مبارزه با آلرژی های فصلی کمک کنند ، عبارتند از:
آب استخوان
آب استخوان گوشت از نظر L- گلوتامامین زیاد است ، که به تقویت فعالیت سلولهای ایمنی در روده بزرگ کمک می کند و بافت روده را تسکین می دهد. حدود 5 ٪ از سیستم ایمنی بدن انسان در روده بزرگ است و آب استخوان گوشت کلید بازسازی جمعیت باکتری های خوب است.
کفیر نارگیل
نارگیل کفیر می تواند حداکثر 3 نوع باکتری خوب داشته باشد ، جمعیت باکتری های خوب در روده بزرگ را تقویت می کند و کفیر نارگیل می تواند گونه های مختلف باکتری های خوب را فراهم کند.
زنجبیل
ریشه زنجبیل دارای اثرات ضد التهابی و آنتی اکسیدانی در بدن است ، زنجبیل دارای اثر شبه ای و آنتی هیستامین در بدن است که می تواند به بهبود احتقان بینی ، داروها و آنتی هیستامین ها کمک کند ، می تواند باعث کاهش یا کاهش هیستامین ها شود و در صورت منظم ، زنجبیل ممکن است اثر مشابهی داشته باشد. زنجبیل به هضم یک عامل اصلی در اطمینان از عملکرد مناسب و کارآمد بدن کمک می کند ، هضم خوب به جذب ویتامین ها ، مواد معدنی و سایر مواد مغذی موجود در مواد غذایی کمک می کند.
زردچوبه
مانند زنجبیل ، زردچوبه از نظر خاصیت ضد التهابی زیاد است و زردچوبه می تواند التهاب را کاهش داده و به بهبود گرفتگی بینی کمک کند.
غذاهای سرشار از ویتامین ها جف
مصرف غذاهای پر ویتامین C می تواند فواید مختلفی برای بدن انسان داشته باشد ، از جمله عملکرد ایمنی بهبود یافته برای تقویت سلامت پوست. با این حال ، غذاهای پر ویتامین C نیز می توانند اثر آنتی هیستامین داشته باشند.
این مواد غذایی با مصرف صلیب های سرشار از ویتامین C ، مانند جوانه های بروکسل و گل کلم ، به سم زدایی کبد کمک می کنند که به از بین بردن بهتر سموم کمک می کند.
میوه و سبزیجات
میوه ها و سبزیجات برای بدن شما مناسب هستند ، آنها پر از مواد مغذی هستند که می توانند شما را سالم نگه دارند و از آلرژی های فصلی محافظت کنند. فلفل ، انواع توت ها و جعفری همه دارای کوئرستین هستند. کوئرستین یک ماده شیمیایی گیاهی طبیعی است که ممکن است واکنش های هیستامین را کاهش دهد. هیستامین ها بخشی از یک واکنش آلرژیک است.
کیوی
یک میوه فازی حاوی ویتامین C است. می توانید ویتامین C را از بسیاری از غذاها ، از جمله پرتقال و سایر میوه های مرکبات دریافت کنید.
ماهی
تن ، ماهی قزل آلا و ماهی مرکب دارای اسیدهای چرب امگا -3 است. امگا -3s می تواند به کاهش التهاب کمک کند ، هر دو هفته یکبار ماهی بخورید. مطالعه ژاپن نشان می دهد که زنانی که ماهی بیشتری می خورند ، آلرژی کمتری دارند.
مال ماست
ماست حاوی پروبیوتیک است ، اینها باکتری هایی هستند که در روده شما زندگی می کنند ، ممکن است به جلوگیری و حتی درمان آلرژی های فصلی کمک کنند ، می توانید در غذاهای رژیم غذایی پروبیوتیک بگیرید. کلم ، کامبوج غذاهای غنی از پروبیوتیک هستند که سطح انرژی را افزایش می دهند ، هضم را بهبود می بخشند و استحکام ایمنی را ایجاد می کنند.
عسل
یک قاشق عسل محلی می تواند به از بین بردن چشم ، احتقان و علائم آلرژیک به چشم کمک کند.
آناناس
آناناس با ویتامین ها و آنزیم های لازم ، واکنش به آلرژی های فصلی را کاهش می دهد.
چای سبز بنوشید
به گفته محققان ژاپنی ، چای سبز می تواند به دلیل وجود اپیتلوکاتچین (EGCG) دارای خاصیت ضد آلرژیک باشد ، بنابراین استفاده روزانه آن توسط محققان توصیه شده است.
1
منبع: www.khabaronline.ir