
طبق اخبار آنلاین ، دکتر سوگند کاخاکی اظهار داشت که قالب ها نوعی ساختار ترک مانند هستند که به سرعت در شرایط مرطوب و در دمای خوب در حال رشد هستند: حتی اگر بخشی از غذای کپک زده باشد ، باید آن را دور بریزید.
ایسنا نوشت: “ظاهر قالب ها به رنگ سبز ، آبی یا سفید روی نان ، پنیر ، میوه و سبزیجات نشانگر وجود این قارچ ها است.” قالب یکی از رایج ترین انواع قالب های غذایی است که اغلب با آنها روبرو هستیم. علاوه بر این ، قالب های روی خمیر ، مربا ، ترشی ، آب میوه ، آب لیمو و میوه نیز در خانه ها یافت می شود.
این متخصص آزمایشگاه افزود: “بعضی از قالب ها قادر به تولید سم هستند و این سموم حتی با پخت ، گرمایش یا شستشو از بین نمی روند.” این ترکیبات می توانند مشکلات جدی سلامتی ایجاد کنند. از جمله مشکلات دستگاه گوارش ، آلرژی تنفسی ، آسیب کبد و کلیه و حتی سرطان.
طبق گفته سازمان غذا و داروی ، کاخاکی تأکید کرد: مهمترین چیز این است که غذای کپک را به طور کامل از بین ببریم ، حتی اگر قالب فقط بخشی از آن باشد. زیرا احتمالاً سموم در سراسر غذا پخش می شوند.
در پایان ، وی خاطرنشان كرد: بهترین راه برای جلوگیری از غذا در دما و رطوبت مناسب ، مشاهده تاریخ انقضا است. همچنین قبل از مصرف غذا را بررسی کنید و در صورت مشاهده قالب ، از خوردن آن خودداری کنید.
1
منبع: www.khabaronline.ir