فاجعه ای که قهوه فوری شما به وجود می آورد اما شما از آن بی خبر هستید


مطالعات اخیر نشان می دهد که نوشیدن قهوه فوری می تواند خطر انحطاط ماکولا مرتبط با سن (AMD) – یکی از دلایل اصلی کاهش بینایی در افراد مسن – را هفت بار افزایش دهد. این بیماری حدود 5 میلیون نفر در سراسر جهان را تحت تأثیر قرار داده است.

دو نوع AMD وجود دارد: خشک و مرطوب

به نقل از Health News ، بیشتر افراد مبتلا به AMD نوع خشک دارند که در آن آسیب ماکولا (بخشی از شبکیه مسئول دید مرکزی) به تدریج و طبیعی با افزایش سن رخ می دهد. در نوع مرطوب ، رگ های خونی غیر طبیعی در پشت چشم رشد می کنند و به ماکولا آسیب می رسانند.

عوامل خطر مختلف برای AMD شناخته شده است. برخی از این عوامل بدون تغییر ، مانند سن و ژنتیک ، اما برخی دیگر اصلاح شده اند ، مانند رژیم غذایی ، سیگار کشیدن ، ورزش و وزن بدن.

نقش رژیم و آنتی اکسیدان ها

مطالعات قبلی نشان داده است که یک رژیم غذایی سالم ، سرشار از آنتی اکسیدان هایی مانند لوتئین و زرکسانتین ، مواد معدنی مانند روی و ویتامین های C و E و اسیدهای چرب امگا 3 می توانند خطر AMD را کاهش دهند.

دکتر گفت: “AMD یکی از دلایل اصلی کاهش دید در کشورهای توسعه یافته سالمندان است و از آنجا که هیچ درمان قطعی وجود ندارد ، شناسایی عوامل اصلاح طلب جدید بسیار مهم است.”

مصرف قهوه و ژنتیک فوری ؛ ترکیبی از سطح پرخاشگر برای بینایی

در یک مطالعه جدید در مجله تغذیه و علوم غذایی ، دکتر لیو و تیم وی نشان داده اند که یک ترکیب ژنتیکی خاص با مصرف قهوه فوری ممکن است خطر AMD خشک را افزایش دهد.

برای این مطالعه ، داده های بیش از 1.5 نفر از پایگاه Biobank انگلیس مورد بررسی قرار گرفت. افراد بر اساس نوع قهوه مصرفی به سه گروه تقسیم شدند: قهوه بدون کافئین ، قهوه آسیاب شده و قهوه فوری. اطلاعات مربوط به موارد AMD همچنین از پایگاه داده ژنتیکی Fingend (Finngen) در افراد بالای 5 سال استخراج شد.

فاجعه ای که قهوه فوری شما به وجود می آورد اما شما از آن بی خبر هستید

چرا قهوه فوری خطرناک تر از سایر انواع قهوه است؟

به گفته دکتر لیو: “قهوه سرشار از پلی فنول ها و آنتی اکسیدان ها است و ممکن است اثرات محافظت عصبی داشته باشد. اما ژنتیک نقش مهمی در ترجیحات تغذیه ای افراد دارد. درک این پیوند می تواند مسیرهای بیماری را روشن کند.

در نتایج نهایی ، محققان دریافتند که افرادی که از نظر ژنتیکی تمایل به مصرف قهوه فوری دارند ، در معرض خطر بسیار بیشتری برای AMD خشک قرار داشتند.

این خطر حدود هفت برابر بیشتر از کسانی است که قهوه فوری مصرف نمی کنند یا از قهوه استفاده نمی کنند. با این حال ، هیچ ارتباطی بین مصرف قهوه و نوع AMD مرطوب وجود ندارد.

دکتر لیو اعلام کرد که تیم تحقیقاتی وی قصد دارد این رابطه را در جمعیت مستقل در آینده تأیید کند و مطالعات عملکرد دیگری را برای بررسی مکانیسم های بیولوژیکی در پشت رابطه انجام دهد.

هشدارهای اولیه: نتیجه گیری قطعی هنوز زود است

دکتر دیوید گن ، یک متخصص بصری در مرکز جدید Vision در کالیفرنیا گفت: “این مطالعه ارتباط جالبی بین قهوه فوری و AMD پیدا کرده است.” “اما نتیجه گیری هنوز خیلی زود است.”

وی تأکید کرد که باید عوامل دیگری مانند مصرف فوری قهوه ، شیوه زندگی اقتصادی و اجتماعی یا زندگی مورد بررسی قرار گیرد و این مطالعه به تنهایی نمی تواند پایه و اساس مشاوره پزشکی باشد.

قهوه فوری به عنوان غذای فرآوری شده ؛ دوباره زیر شیشه ذره بین

دکتر بنیامین برت ، چشم پزشک از بیمارستان ساحل نارنجی در کالیفرنیا ، همچنین این مطالعه را از دو جنبه جالب ارزیابی کرد:

داروی مبتنی بر ژنوم: این مطالعه نشان می دهد که در آینده می توان مراقبت را بر اساس مشخصات ژنتیکی هر فرد برنامه ریزی کرد.

غذا به عنوان یک دارو: این یافته ها دوباره بر خطرات غذاهای فرآوری شده مانند قهوه فوری تأکید می کنند. در حالی که قهوه دمیده شده با چنین خطری همراه نبود.

“این مطالعه نشان می دهد که انتخاب های رژیم غذایی ما تأثیر مستقیمی بر سلامتی ما دارد.” با تحقیقات بیشتر ، سایر غذاها ممکن است برای این بیماران نیز شناسایی شوند. “

1



منبع: www.khabaronline.ir

یوبیک آنلاین
یوبیک آنلاین
مقاله‌ها: 8670

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *