
طبق اخبار آنلاین ، میوه ها حاوی برخی از مواد مغذی هستند که از بیماری های مغزی جلوگیری می کنند ، به ویژه بیماریهای مزمن مانند آلزایمر ، و در تقویت قدرت حافظه ، تصمیم گیری سریع و عملکرد خوب مغز نقش دارند.
نارنجی
نارنجی با ویتامین C برای حفظ سلامت مغز و عملکرد شناختی ضروری است. خوردن پرتقال به دلیل فلاونوئیدهای آن مانند هگزپریدین و نارینگنین در حفظ بافتهای مغزی نقش دارد.
سیب
مطالعات نشان می دهد که مصرف منظم آب سیب به مدت چهار هفته عملکرد حافظه را در افراد مسن ، با اختلالات خفیف شناختی بهبود می بخشد.
موزهای
موز از نظر پتاسیم بسیار زیاد است و مصرف آن نقش مهمی در حفظ عملکرد مناسب مغز دارد. پتاسیم به تنظیم فعالیت الکتریکی مغز و بهبود عملکرد شناختی کمک می کند.
منبع: واسطه
233233
منبع: www.khabaronline.ir