فرشتگان با چه کسانی سختگیر و عصبانی هستند؟



نقل از کردن پایگاه اندیشه و فرهنگ مبلغانحجت الاسلام والمسلمین شیخ حسین انصاریان استاد حوزه بیان کرد: امروز آراستگی به تربیت و اخلاق اسلامی واجب است و این مطالب در امور مهمی بیان می شود که جنبه تربیتی و اخلاقی دارد. بدون یاری خدا انسان حتی یک نفس هم نمی تواند بکشد و تمام ارتباط انسان با این دنیا با همین نفس است پس اگر انسان همیشه به این حقیقت آگاه باشد هرگز دچار حرص و طمع و بدبینی نمی شود. بخل و بخل

به نقل از خبرگزاری مهر، وی افزود: همه این آثار خطرناک و جهنمی محصول غفلت از وجود مقدس خداوند است. حتی خداوند بارها در آیات قرآن به غافلان هشدار داده است، اما نود درصد غافلان به هشدارهای او گوش نمی دهند و برای درک نزد او نمی روند.

انصاریان با اشاره به سوره طاهریم گفت: خداوند در سوره طاهریم می فرماید که ملائکه جهنم هم بسیار سختگیر هستند و هم بسیار خشمگین; علت این سخت گیری و عصبانیت این است که وقتی اهل جهنم در دنیا بودند سختگیر و عصبانی بودند. بر اساس آیات قرآن، آنها بدون دلیل بر خداوند خشم می گرفتند و بی دلیل بر مؤمنان سخت می گرفتند، به همین دلیل رفتار فرشتگان جهنم واکنش رفتار دوزخیان در این دنیا است. زیرا آنها خشمگین و سختگیر آفریده نشده اند، بلکه آنچه آنها را عصبانی می کند خشم خود دوزخیان است. است

ایالت ملک الموت به ایالت ما بستگی دارد

این استاد حوزه علمیه ادامه داد: مالک الموت برای گرفتن جان انسان های نیکوکار به بهترین وجه وارد دنیا می شود و همین صورت نیک بهترین پاداش عمل نیک و حسن خلق است، اما هنگام گرفتن جان به دنیا وارد می شود. طوری که انسان قدرت دیدن آن حالت را نداشته باشد. . افراد مؤمن که ملایم و خوش اخلاق هستند با فرشتگان بهشتی که فرشتگان رحمت حقیقی هستند روبرو می شوند.

وی افزود: وقتی مؤمنان به لحظه مرگ می رسند، خداوند می فرماید هنوز نمرده اند، اما فرشتگان به آنها می گویند ما شما را به بهشت ​​پروردگارمان بشارت می دهیم، ما در دنیا دوست شما بودیم و دوستان تو در بهشت ​​خواهند بود.” در سوره رعد آمده است که وقتی مؤمنان وارد محشر می شوند، فرشتگان به استقبال آنان می آیند و می گویند: آمده ایم تا سلامتی شما را اعلام کنیم. مؤمنان در قیامت کاملاً امن و آسوده خواهند بود.

انصاریان در ادامه گفت: فرشتگان جهنم از اهل جهنم می پرسند دلیل اینکه به جهنم آمدید چه بود؟ آیا کسی نیامده است که شما را از خطر جهنم آگاه کند؟ جهنمی ها می گویند بله، اخطار آمد، اما ما نرفتیم که به هشدار گوش کنیم و به آن عمل کنیم. راست گفتن، گریه برای خدا، ارتباط با امام حسین (ع)، گوش دادن به حق و… انسان را بهشتی می کند.

ویژگی های منافق

این استاد حوزه علمیه با بیان اینکه انسان در دنیا بهشت ​​و جهنم را می آفریند، گفت: جهنمی ها جهل را در وجود خود نگه داشتند و برای درمان آن تلاش نکردند، به همین دلیل اهل جهنم شدند. جهل با آیات و روایات درمان می شود و عامل اصلی جهنم، بی توجهی و غفلت است. همه اهل جهنم برای دیدن حقیقت چشم داشتند، اما هرگز برای دیدن حقیقت تلاش نکردند و گوش خود را به روی حقیقت بستند.

وی در پایان ابراز داشت: پیامبر اکرم فرمودند فردی که سه خصلت دارد منافق است هر چند نماز بخواند و روزه بگیرد.



منبع: www.khabaronline.ir

یوبیک آنلاین
یوبیک آنلاین
مقاله‌ها: 7225

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *