فست فود می تواند شما را به آلزایمر آلوده کند



روزنامه Hamshahri نوشت:

یک مطالعه در دانشگاه سیدنی نشان داد که افرادی که مقادیر زیادی قند تصفیه شده و چربی های اشباع شده مصرف می کنند ، در به یاد آوردن محل شیء پنهان پس از آزمایش های متعدد ، عملکرد قابل توجهی داشتند.

البته بهتر است بدانید که فقط یک اثر مخرب است غذاهای ناسالم این یک اختلال نیست و فست فود به عنوان منبع قند ، چربی های ناسالم و نمک ، اثرات منفی متفاوتی بر مغز دارد. در بخشی از مقاله در دانشگاه سیدنی ، برخی از تأثیرات منفی این محصولات غذایی در زیر ذکر شده است.

اثرات کوتاه مدت

این چربی ها می توانند منجر به تشکیل پلاک های بتا آمیلوئید در مغز شوند که این نشانه بیماری آلزایمر است.

نوسانات خلقی و آسیب به سلامت روان

بار گلیسمی فست فود می تواند منجر به تغییرات سریع در سطح قند خون شود و بر تنظیم انتقال دهنده های عصبی تأثیر بگذارد. این می تواند باعث نوسانات خلقی و تحریک پذیری ، اضطراب و حتی علائم افسردگی شود. روزه ها ، که اغلب فاقد مواد مغذی ضروری مانند اسیدهای چرب امگا -3 ، ویتامین های B و آنتی اکسیدان هستند ، می توانند منجر به کمبودی شوند که علائم افسردگی و اضطراب را تشدید می کند و حتی باعث رفتارهای اعتیاد آور ، چرخه هوس می شود.

محدوده توجه را کاهش دهید

رژیم های غذایی پر قند و کربوهیدرات های تصفیه شده مانند فست فود می توانند توانایی تمرکز را کاهش دهند. این تأثیر بر دامنه توجه در کودکان و نوجوانان با توجه به رشد مغز آنها نگران کننده است.

خستگی

در حالی که فست فود می تواند به دلیل مصرف زیاد کالری ، انرژی سریع ایجاد کند ، اما اغلب با کاهش سریع سطح انرژی همراه است. این خستگی فقط جسمی نیست و بر عملکرد شناختی نیز تأثیر می گذارد. یعنی تمرکز و آگاهی را سخت تر می کند.

اثرات طولانی مدت

کمبود مواد مغذی ضروری در فست فود به مرور زمان می تواند منجر به تغییر در ساختار و اختلالات مغز ، از جمله افزایش خطر ابتلا به بیماری عصبی و آلزایمر ، کاهش شناختی و تغییر ساختار مغز شود.

1



منبع: www.khabaronline.ir

یوبیک آنلاین
یوبیک آنلاین
مقاله‌ها: 7746

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *