طبق اخبار آنلاین ، ویتامین C به عنوان یک ماده مغذی ضروری برای تقویت ایمنی ، سلامت پوست و محافظت از قلب شناخته می شود. خوشبختانه ، طبیعت گزینه های بسیاری را برای تهیه ویتامین C ارائه می دهد. ویتامین C فقط در میوه مرکبات نیست. کلاه ، کیوی ، توت فرنگی و حتی جعفری می تواند نیاز روزانه شما را برآورده کند. با افزودن این غذاها به رژیم غذایی ، شما نه تنها ایمنی و قلب خود را تقویت می کنید بلکه از انواع طعم های طبیعت نیز لذت می برید.
منابع غیر ویتامین غیر صحیح جف هستند:
- فلفل: یک فلفل قرمز متوسط تا 5 میلی گرم ویتامین C دارد ، در حالی که یک پرتقال تا 5 میلی گرم این ویتامین دارد. فلفل های زرد و سبز منابع خوبی از ویتامین C هستند.
- کیوی: هر کیوی متوسط حدود 1 میلی گرم ویتامین C را فراهم می کند و از نظر حجم از مرکبات سبقت می گیرد.
- توت فرنگییک فنجان توت فرنگی (حدود 2 گرم) می تواند تا 5 میلی گرم ویتامین C داشته باشد و آنتی اکسیدان های دیگر را برای مغز و قلب فراهم کند.
- کلم بروکلییک فنجان کلم بروکلی پخته شده حدود 5 میلی گرم ویتامین C دارد و همچنین فیبر و ویتامین K را فراهم می کند.
- سیب زمینی: یک سیب زمینی پخته شده متوسط حدود 5 میلی گرم ویتامین C ، به علاوه پتاسیم و فیبر برای سلامت گوارشی دارد.
- جعفری: دو قاشق غذاخوری جعفری خرد شده 1 میلی گرم ویتامین C را ارائه می دهد و طعم سالم برای غذاها است.
- خرمال: خرمالو آمریکایی تا 5 برابر بیشتر ویتامین C است و یک گزینه مغذی برای تنوع است.
چرا ویتامین جف مهم؟
ویتامین C نقش مهمی در:
- ایمنی را تقویت کنیدپاسخ: این ویتامین گلبولهای سفید را فعال می کند و باعث می شود بدن در برابر عفونت ها مقاوم باشد.
- سلامت قلبپاسخ: آنتی اکسیدان های آن التهاب را کاهش داده و از کشتی ها محافظت می کنند.
- جوانان پوستویتامین C تولید کلاژن را افزایش داده و از پیری پوست جلوگیری می کند.
- جذب آهن: به آهن بهتر از منابع گیاهی و جلوگیری از کم خونی کمک می کند.
مردان روزانه به 5 میلی گرم نیاز دارند و زنان به 5 میلی گرم ویتامین C نیاز دارند که مصرف آن آسان است.
برای بهره مندی از خواص ویتامین جف:
- فلفل را به سالاد یا املت اضافه کنید.
- کیوی یا توت فرنگی را به عنوان میان وعده یا اسموتی بگیرید.
- کلم بروکلی را بخار کرده و با کمی روغن زیتون سرو کنید.
- سیب زمینی ها را به جای سرخ کردن برای حفظ مواد مغذی خود ، ریل کرد.
ویتامین C نسبت به گرما حساس است ، بنابراین بهتر است این غذاها را به صورت خام یا با پخت ملایم بخورید.
منابع: DIJO ، Healthline
مترجم: الهه جعفر زاده
1
منبع: www.khabaronline.ir