
وزارت بهداشت ، بهبود تغذیه ، در پاسخ به اینكه مصرف غذاهای تند به سلامت دستگاه گوارش كمك می كند ، گفت: “مصرف متعادل غذاهای تند و استفاده از مقادیر مناسب ادویه جات ترشی جات می تواند به تقویت سلامت انسان کمک کند ، اما مصرف بیش از حد می تواند تأثیر معکوس داشته باشد.”
استفاده متعادل از ادویه های تند با بهبود عملکرد قلبی عروقی ، کاهش وزن ، کاهش خطر ابتلا به بیماری های مزمن غیر واگیر و همچنین کاهش التهاب سیستمیک همراه است. علاوه بر این ، کپسایسین ، که ماده فعال فلفل است ، می تواند هلیکوپتر پیلوری موجود در معده را در مقادیر متعادل کاهش دهد ، اما باید در نظر داشت که مصرف بیش از حد غذاها و ادویه جات ترشی جات می تواند باعث تحریک و التهاب دستگاه دستگاه گوارش ، درد و افشای هضم شود ، دیافراگم و دیارهایی با هم همراه است.
مصرف غذاهای تند برای همه افراد مناسب نیست
لازم به ذکر است که خوردن غذاهای تند برای همه مناسب نیست. خوردن غذاهای سریع به طور کلی برای افرادی که قبلاً مشکل گوارشی ندارند ، ایمن تر و ایمن تر است. با این حال ، خوردن غذاهای تند می تواند باعث التهاب مناطقی شود که به هضم کمک می کند ، و گاهی اوقات در افراد سالم ، افراد دستگاه گوارش نیز می توانند باعث سوزش سر دل ، درد معده یا اسهال شوند.
از طرف دیگر ، G ، در افرادی که مبتلا به سندرم روده تحریک پذیر ، زخم معده ، ریفلاکس معده ، سوزش سر دل ، بیماری سلیاک و بیماری دستگاه گوارش (کرون و کولیت) هستند ، غذاهای تند باید با احتیاط یا اجتناب از آنها مصرف شوند.
1
منبع: www.khabaronline.ir