
به نقل از یوبیک آنلاین، بر اساس تحقیقات تیم کمپین شهری دانشگاه ایلینویز، افزودن عسل به ماست خواص پروبیوتیکی ماست را تقویت کرده و بر سلامت رودخانه ها تاثیر مثبت دارد.
دویچه وله نوشت: این تحقیق نشان داد که پس از مصرف ماست با عسل، ماندگاری باکتری های پروبیوتیک موجود در ماست بدون نیاز به دفع مکرر روده ها افزایش یافته و سلامت روده ها را تقویت می کند و به همین دلیل بر روی روحیه افراد نیز تاثیر مثبت دارد. دولت
حنا هلشر، استادیار دانشکده علوم غذایی و تغذیه فردی از این دانشگاه به سایت «سایتک دیلی» گفت: در این تحقیق عسل را با ماست که یک عادت غذایی رایج در رژیم غذایی مدیترانه ای است ترکیب کردیم و متوجه شدیم که این ترکیب تأثیر مثبتی بر روده و معده دارد. میکروبیوم.”
هلشر تصریح کرد: آنزیم های موجود در دهان، روده و معده انسان علاوه بر کمک به هضم و جذب مواد مغذی، خاصیت میکروب کشی نیز دارند.
منبع: www.khabaronline.ir