
به نقل از Mehr News Online ، تمشک منبع غنی ویتامین ، فیبر و آنتی اکسیدان ها است. این ماده حاوی مقادیر کمی سیانیدین ، اسید سالیسیلیک ، اسید گالیک و اسید کوئرستین است. تمشک یک ارزش میوه کم کالری با ارزش غذایی بالا و منیزیم زیادی است. این میوه بدون کلسترول است و فواید سلامتی زیادی دارد.
پتاسیم در تمشک تازه باعث افزایش ضربان قلب و فشار خون می شود. انواع توت ها حاوی مقدار زیادی منگنز ، مس و آهن هستند – مواد معدنی مورد نیاز برای تولید گلبول های قرمز (گلبول های قرمز) و ویتامین C به بازسازی و تقویت بافت های مختلف از جمله رگ های خونی کمک می کند.
1
منبع: www.khabaronline.ir