مصرف این میوه شما را چاق می کند



در این مقاله ، ما نگاهی عمیق تر به انبه و تأثیر آن بر سلامتی و پخت و پز خواهیم داشت تا دریابیم که چرا این میوه بی نظیر تابستانی در سراسر جهان بسیار محبوب است.

انبه سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی است
طبق گفته Fartub ، انبه به عنوان منبع عالی ویتامین C شناخته می شود ، به طوری که 100 گرم از آن می تواند 46 ٪ از نیاز روزانه این ویتامین را فراهم کند. علاوه بر این ، این میوه سرشار از ویتامین های A و E ، اسیدهای آمینه ، فلاونوئیدها ، بتاکاروتن و نیاسین است که همگی به تقویت سیستم ایمنی بدن و تهیه خصوصیات ضد خستگی کمک می کنند.

پیشگیری از انبه و سرطان
انبه حاوی پلی فنول ها است که آنتی اکسیدان های قدرتمند هستند و می توانند بدن را از آسیب های ناشی از رادیکال های آزاد محافظت کنند. تحقیقات نشان داده است که مصرف انبه می تواند رشد سلولهای سرطانی ، به ویژه در سرطانهای پروستات ، روده بزرگ و کبد را کاهش دهد.

از سلامت قلب با انبه محافظت کنید
الیاف گوارشی مانند پکتین در انبه به کاهش کلسترول بد LDL در خون کمک می کند و پتاسیم موجود در آن به تنظیم فشار خون و ریتم قلب کمک می کند. با هم ، این عوامل به حفظ سلامت قلبی عروقی کمک می کنند.

هضم و سوزش سر دل را با انبه بهبود بخشید
آنزیم های گوارشی در انبه به تجزیه پروتئین ها و بهبود هضم کمک می کند. علاوه بر این ، فیبر بالا در انبه در جلوگیری از یبوست مؤثر است و به بهبود عملکرد کلی سیستم گوارشی کمک می کند.

با مصرف انبه حافظه را تقویت کنید
انبه حاوی اسید گلوتامین است که به تحریک حافظه و تقویت عملکرد مغز کمک می کند. ویتامین B6 و آهن در انبه نیز به بهبود غلظت و عملکرد شناختی کمک می کند.

افزایش وزن سالم با انبه
برای افرادی که به دنبال افزایش وزن هستند ، انبه می تواند یک گزینه عالی باشد. 100 گرم انبه حدود 75 کیلو کالری انرژی دارد و مصرف آن به همراه شیر که سرشار از پروتئین است ، می تواند به افزایش وزن و تقویت توده عضلانی کمک کند.

233233



منبع: www.khabaronline.ir

یوبیک آنلاین
یوبیک آنلاین
مقاله‌ها: 7330

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *